Real Madridin päävalmentaja puhui kunniakkaasta tappiosta Barcelonalle – Sergio Ramosin kommentit pelin aikana kertoivat jostain muusta

© Kuva: Getty Images

Barcelona otti suorastaan murskaavan 3-0-vierasvoiton Real Madridista Santiago Bernabéulla keskiviikkoiltana Copa del Reyn välierässä ja eteni cupin finaaliin yhteismaalein 4-1. Real Madridin päävalmentaja Santiago Solari piti tappiota kunniakkaana.

Real Madrid pelasi hyvin, mutta Barcelona oli murhaavan tehokas. Real sai useita tekopaikkoja, ja esimerkiksi Vinicius Junior pääsi kokeilemaan useaan otteeseen maalintekoa. Myös Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen pelasi huippuottelun.

– Jalkapallo on voimakas peli. Me pelasimme hyvin ja energisesti, mutta emme olleet päättäväisiä. Kaaduimme kunniakkaasti, mutta olemme harmissamme, koska tämä oli paha isku meille, Solari puhui ottelun jälkeen.

– Tämä ei ole epäonnistuminen, koska kyseessä oli välierä. Nyt emme pääse pelaamaan finaalissa, joten meidän on yritettävä uudestaan, Solari jatkoi.

Barcelona siirtyi toisen puoliskon alussa 1-0-johtoon Luis Suárezin osumalla. Ottelu pysyi silti vahvasti Realin hallinnassa. Kotijoukkueen synkkä hetki osui reilun tunnin kohdalle, kun Barcelona meni Real-toppari Raphaël Varanen omalla maalilla 2-0-johtoon ja vain reilu kolme minuuttia myöhemmin Suárez viimeisteli rangaistuspotkusta illan toisen osumansa upealla panenka-rankkarilla.

Real-kapteeni Sergio Ramos ei vaikuttanut Suárezin 3-0-osuman jälkeen siltä, että joukkue olisi esiintynyt kentällä kovinkaan kunniakkaasti, kuten päävalmentaja Solari sanoi ottelun jälkeen. Ramos raivosi omilleen osuman jälkeen.

– Ei nyt anneta heidän tehdä kuutta maalia, Ramos huusi omilleen espanjalaisen Marca-lehden mukaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.