© Kuva: Getty Images

UCL: Liverpool vs Bayern München | Kymmenkertaisesti rahat takaisin

Kenties Mestarien liigan neljännesvälierän odotetuin kohtaaminen nähdään tänään tiistaina. Liverpool saa vastaansa 1. osassa kotikentällään Bayern Münchenin.

Ottelun lähtökohdat eivät ole Liverpoolille ihanteelliset. Vaikka takana on reilun viikon tauko, joukkueella on edelleen loukkaantumishuolia. Huolia aiheuttaa erityisesti puolustuspää. Liverpoolin luotsi Jürgen Kloppin mukaan Dejan Lovrenin tilannetta seurataan ”minuutti minuutilta”. Joe Gomez on sen sijaan pelistä varmuudella pois.

Kun näiden poissaolojen lisäksi takalinjan johtaja Virgil van Dijk on poissa, joutuu Klopp toden totta säätämään puolustustaan. Media ennakoi, että avauksessa nähtäisiin topparipari Fabinho-Matip. Tämä tarkoittaa sydämentykytyksiä faneille, sillä parivaljakko pelaa varmasti epämukavuusalueellaan tiistai-iltana. Tähän Bayern varmasti iskee kovalla prässillä, mikä tekee ottelusta vauhdikkaan seurattavan.

Bayernin tilanne otteluun on parempi, mutta poissaolohuolia on sielläkin. Arjen Robben, Corentin Tolisso ja Thomas Müller ovat kaikki sivussa. Lisäksi Kingsley Coman loukkasi itseään viikonloppuna, mutta hänen pitäisi olla kunnossa.

Otteluun tarjolla jättikerroin 10,00

Peliyhtiö Olybet tarjoaa otteluun reippaasti lisäjännitystä. Pääset lyömään kumman tahansa joukkueen voittoa jättikertoimella 10,00 maksimipanoksella 5 euroa. Näin saat lunastettua 5€ panoksella 50€ voiton, jos arvaat pelin voittajan oikein.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 5€ veto kumman tahansa joukkueen puolesta. Jos valitsemasi joukkue voittaa, saat 50€.

Miten matsissa käy?

Liverpool lähtee otteluun suosikkina puolustuspään ongelmista huolimatta. Liverppolin pitäisi voittaa peli noin kerran kahdesta, sillä materiaali, koko kauden ollut vire ja kotietu tekevät Liverpoolista yksinkertaisesti pari astetta todennäköisemmän voittajan tiistaina.

Ottelusta sopii ennakkoon odottaa maalirikasta, sillä Bayernin pitäisi iskeä Liverpoolin puolustukseen. Liverpoolin tehokolmikko Mané-Firmino-Salah puolestaan harvoin maaleitta jää. Jos siis tiistaina ei verkot heilu, olisi se yllättävää.

Olybetin tarjouksen ansiosta Liverpoolille 5€ panoksen asettaminen on varmaankin illan maistuvin peli-idea.