Valta vaihtunut Bernabéulla – Barcelona kääntänyt tilastot päälaelleen reilun kymmenen vuoden aikana

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kotipyhättö Santiago Bernabéu on ollut Barcelonalle viime vuosina suorastaan mukava paikka pelata, ainakin jos katsotaan tuloksia.

Barcelona nappasi keskiviikkoiltana 3-0-voiton Real Madridista Bernabéulla ja eteni Copa del Reyn finaaliin yhteismaalein 4-1. Lue lisää ottelusta tästä.

Tilastot kertovat karua kieltä siitä, että Barcelona on napannut Bernabéun haltuunsa viime vuosina. Barcelona onnistui voittamaan vuoteen 2003 mennessä Bernabéulla vain 13 kertaa historiansa aikana. Sen jälkeen valta on vaihtunut, sillä vuodesta 2004 lähtien Barcelona on ottanut peräti 12 voittoa Real Madridin kotistadionilta.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei silti ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen Copan toisessa välierässä, vaikka tulos olikin erinomainen.

– Ottelu oli kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliajalla he olivat parempia ja me emme olleet kovin hyviä, koska he prässäsivät meitä tietyillä alueilla ja meidän rytmimme oli todella hidas. Emme päässeet lähelle heidän maaliaan. Mutta toisella puoliajalla pelasimme päättäväisemmin, Valverde kommentoi espanjalaiselle Sport-lehdelle.

Barcelonalla on mahdollisuus kaunistaa tilastojaan Bernabéulla entisestään jo ensi lauantaina, kun joukkueet kohtaavat La Ligassa. Lauantain El Clásico pelataan Madridissa kello 21.45.

LUE MYÖS: Real Madridin päävalmentaja puhui kunniakkaasta tappiosta Barcelonalle – Sergio Ramosin kommentit pelin aikana kertoivat jostain muusta

LUE MYÖS: Karim Benzeman kotiin murtauduttiin Clásicon aikana


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.