Eden Hazard härnäsi maajoukkuekaveriaan emämunauksesta: ”Hän on katsonut liikaa videoita minusta”

© Kuva: Getty Images

Belgian maajoukkuetähti Eden Hazard kiusoitteli joukkuekaveriaan, maalivahti Thibaut Courtois’ta, tämän virheestä EM-karsintaottelussa Venäjää vastaan.

Belgia korkkasi karsinnat 3-1-voitolla Venäjästä. Youri Tielemans vei belgialaiset johtoon 14. minuutilla, mutta Venäjä tuli tasoihin vain hetkeä myöhemmin Courtois’n mokan seurauksena.

Belgialaistorjuja viivytteli ja kompuroi pallon kanssa Artjom Dzjuban painostaessa häntä. Denis Tšeryšev hyödynsi tilanteen napaten pallon itselleen ja laukoen sen tyhjään maaliin.

Maalivahdin onneksi maajoukkuekapteeni Hazard pelasti Belgian pistemenetykseltä kahdella maalillaan. Courtois’n haparointi huvitti Hazardia siinä määrin, ettei hän kyennyt vastustamaan kiusausta ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Luulen, että hän on katsonut liikaa videoita minusta ja yritti kuljettaa palloa samalla tavalla! naureskeli Hazard RTBF:lle.

– Mutta se ei ole sama asia, sillä hän on hieman pidempi. Se on hieman monimutkaisempaa. Hänen pitää viettää vielä vähän enemmän aikaa internetissä.

Toppari Jan Vertonghenilta löytyi ymmärrystä maalivahdin kömmähdykselle.

– Minusta Thibaut odotti hieman liian pitkään. Tällaista sattuu jalkapallossa. Me kaikki näimme, mitä tapahtui, kertasi Vertonghen Sky Sportsille.


PÄIVÄN VIHJE: ARSENAL – VILLARREAL

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?