Kauhun hetkiä Serie A:ssa – maajoukkuevahti tuupertui kentän pintaan, vietiin sairaalaan

© Kuva: Getty Images

30-vuotias Kolumbian maajoukkuevahti David Ospina koki Serie A -sunnuntaina kovia. Arsenalista lainalla Napolissa pelaava Ospina kannettiin kentältä paareilla tämän lyyhistyttyä nurmeen pintaan Udinesea vastaan pelatussa ottelussa.

Ospina törmäsi jo pelin 7. minuutilla yhteen Udinesen Ignacio Pussetton kanssa, ja sai tilanteessa päävamman. Hän jatkoi pelaamista hoitotoimenpiteiden jälkeen.

Tilanne sai kuitenkin dramaattisen käänteen hieman ennen taukovihellystä, kun Ospina menetti tajuntansa ja putosi nurmeen. Ospinaa hoidettiin aluksi kentällä ennen kuin hänet kannettiin kentän laidalle. Ospinan korvasi kentällä tällöin Alex Meret. Avausjaksolla pelattiin lisäaikaa yli kuusi minuuttia.

Ospinan loukkaantumisen hetkellä peli oli tilanteessa 2-2. Toisella puoliajalla Napoli teki kaksi maalia ja kasvatti voittonumeroikseen 4-2.

Ospina on pelannut tällä kaudella 14 Serie A -ottelua ja kuusi Mestarien liigan peliä. Hän torjui Kolumbian ykkösvahtina kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Italialaistoimittaja Gianluigi di Marzion mukaan Ospina on saanut jonkinlaisen kallovamman ja hän jää sairaalaan tarkkailtavaksi seuraavien 48 tunnin ajaksi. Hän on ilmeisesti kuitenkin ollut koko ajan tajuissaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.