30-vuotias Kolumbian maajoukkuevahti David Ospina koki Serie A -sunnuntaina kovia. Arsenalista lainalla Napolissa pelaava Ospina kannettiin kentältä paareilla tämän lyyhistyttyä nurmeen pintaan Udinesea vastaan pelatussa ottelussa.

Ospina törmäsi jo pelin 7. minuutilla yhteen Udinesen Ignacio Pussetton kanssa, ja sai tilanteessa päävamman. Hän jatkoi pelaamista hoitotoimenpiteiden jälkeen.

Tilanne sai kuitenkin dramaattisen käänteen hieman ennen taukovihellystä, kun Ospina menetti tajuntansa ja putosi nurmeen. Ospinaa hoidettiin aluksi kentällä ennen kuin hänet kannettiin kentän laidalle. Ospinan korvasi kentällä tällöin Alex Meret. Avausjaksolla pelattiin lisäaikaa yli kuusi minuuttia.

Ospinan loukkaantumisen hetkellä peli oli tilanteessa 2-2. Toisella puoliajalla Napoli teki kaksi maalia ja kasvatti voittonumeroikseen 4-2.

Ospina on pelannut tällä kaudella 14 Serie A -ottelua ja kuusi Mestarien liigan peliä. Hän torjui Kolumbian ykkösvahtina kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Deportes

@vozdeportes
El portero David Ospina, hospitalizado tras desplomarse en el campo ➡ lavoz.gal/ofdib2

SportsCenter

@SC_ESPN
Preocupación por David Ospina: el arquero chocó con Ignacio Pussetto y debió abandonar el campo de juego. Informan desde Italia que se trata de un traumatismo craneoencefálico. Pasará la noche en observación.

Italialaistoimittaja Gianluigi di Marzion mukaan Ospina on saanut jonkinlaisen kallovamman ja hän jää sairaalaan tarkkailtavaksi seuraavien 48 tunnin ajaksi. Hän on ilmeisesti kuitenkin ollut koko ajan tajuissaan.