Englannin seitsemännellä sarjaportaalla pelaava Nantwich Town kertoo sivuillaan, että Kakkosliigan (4. sarjataso) Crewe Alexandra on kutsunut suomalaismaalivahti William Jääskeläisen lainapestiltä takaisin.

Jääskeläinen, 20, on käynyt Nantwichissa lainalla nyt kolmesti ja pelannut seurassa 36 ottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana yhteensä 13 kertaa.

Crewe kertoo sivuillaan, että suomalaistorjuja on heti mukana ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa Mansfieldin vieraskentällä. Jääskeläinen korvaa kokoonpanossa loukkaantuneen kakkosvahdin Dave Richardsin. Crewe on 24 joukkueen Kakkosliigassa sijalla 14, ja sillä on kahdeksan ottelua pelaamatta.

Crewe Alexandra

@crewealexfc
⬅ | LOAN: Jaaskelainen recalled from @TheDabbers

GK set for #CreweAlex squad at @mansfieldtownfc 🤲

Elsewhere, Luke Offord extends @WittonAlbion stay 🤝

Full info 👇
bit.ly/2TNNhVW

– Minusta hän pärjäsi todella hyvin viime kaudella, se oli mahtava kokemus hänelle. Hän tuli takaisin tällä kaudella, ja mielestäni voimme olla samaa mieltä siitä, että hän on kannattajien, pelaajien ja valmennuksen suosikki, kommentoi Nantwichin manageri Dave Cooke.

– Hänelle on tullut ehkä yksi tai kaksi laukausta, joihin hänellä ei ole ollut mitään asiaa. Hän kehittyy kehittymistään, ja minulla ei ole epäilystäkään, etteikö hänellä olisi edessä fantastinen ura Football Leaguessa (Englannin sarjatasot 2.-4.).

– Me kaikki olemme musertuneita siitä, että hänet kutsuttiin takasin, mutta toivottavasti hän saa mahdollisuuden (Crewessa), eikä jää istumaan penkille.

Jääskeläinen liittyi Crewe Alexandraan elokuussa 2017 lähdettyään isänsä Jussi Jääskeläisen edustaman Boltonin organisaatiosta edellisen kauden jälkeen.

Hän on käynyt Nantwichin lisäksi lainalla myös Loughborough Dynamossa, Buxton FC:ssä ja Chester FC:ssä. Edustusjoukkuedebyyttiään hän ei ole Crewessa vielä tehnyt.

Jääskeläinen on edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa.

Nantwich Town latasi Twitter-tililleen videon Jääskeläisen tämän kauden kohokohdista, joihin lukeutuu mm. yhdeksän nollapeliä, kaksi torjuttua pilkkua ja useita näyttäviä torjuntoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nantwich Town FC

@TheDabbers
🙌 Another memorable loan spell for @crewealexfc keeper Will Jaaskelainen.

👕 26 appearances
❌ 9 clean sheets
👊 2 penalty saves

📽️ Watch some of Will's best moments this season below 👇