Perparim Hetemaj´n edustama Chievo Verona lähti Serie A:n kauteen 2018-2019 miinuspisteiltä ja veronalaisseura on ollut läpi kauden sarjajumbona.

Hetemaj, 32, on pelannut Chievossa jo kaudesta 2011-2012 lähtien ja aina pieni veronalaisseura on kairannut itselleen sarjapaikan tulevaksi kaudeksi. Nyt kun Serie A:ssa pelataan kauden viimeistä kolmannesta on Chievolla 12 pistettä kurottavana pois putoajien paikalta ja tilanne on huolestuttava.

– Tilanteesta huolimatta ihan hyvä fiilis joukkueessa. Kaikki tekee tietenkin kaiken minkä pystyy. Valitettavasti sijoitus on mikä on. Onhan se turhauttavaa, sitä ei voi kieltää, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Chievolla on ollut viime peleissä ongelmia maalinteossa. Veronalaisjoukkue on jäänyt neljässä edellisessä pelissä vaille maalia.

– Jos ei tee paljoa maaleja, on vaikeaa voittaa otteluita. Meillä on kyllä ollut ihan kivasti paikkoja, mutta ei ole pantu niistä sisään. Niistä paikoista vain pitäisi ne maalit tehdä.

Lauantaina Chievo isännöi vahvaa kautta pelaavaa Milania.

[readmore from=Hetemaj-Perparim]

– Kriittisiä otteluita ainakin meille. Pakko saada tuloksia, että voi elätellä toivoa, Hetemaj toteaa.

Milan taistelee Serie A:n kärkisijoista ja porhaltaa neljän pelin voittoputkessa Serie A:ssa.

– Iso haaste tietysti on. Milan on ollut parempi kuin moneen vuoteen tuloksellisesti. Vaikea peli, mutta mielenkiintoinen. Odotan innolla, Hetemaj toteaa.

Chievon ja Milanin välinen ottelu mitellään Veronassa lauantaina 9.3. klo 21.30.