Huuhkajat aloitti EM-karsinnat lauantaina 0-2-vierastappiolla Italiaa vastaan Stadio Friulilla Udinessa. Lue otteluraportti täältä.

Suomen ja Italian kanssa J-karsintalohkossa pelaavat Bosnia-Hertsegovina, Kreikka, Armenia ja Liechtenstein, jotka olivat myös tositoimissa lauantaina.

Bosnia-Hertsegovina päihitti Armenian 2-1 Grbavican stadionilla Sarajevossa.

Kotijoukkue vastasi illan avausosumasta 33. minuutilla. Erikoistilanteiden spesialisti Miralem Pjanić antoi kulmapotkun etutolpalle ja Rade Krunić ohjasi pallon päällään takanurkkaan. 1-0.

Toista maalia odoteltiin 80. minuutille saakka. Edin Višća pääsi keskittämään oikealta laidalta ja maalin edustalla valppaana oli Deni Milošević, joka jatkoi pelivälineen suoraan syötöstä sisään. 2-0.

UEFA

@UEFA
Welcome to the #100CapsClub @EdDzeko 🇧🇦 👏 💯

We presented the @NFSBiH captain with a commemorative cap to mark the achievement before tonight’s @UEFAEURO qualifying match against Armenia.

Armenian kavennuksesta vastasi joukkueen kapteeni ja ykköstähti Henrikh Mkhitarjan, joka viimeisteli lisäajalla loppulukemat taululle rangaistuspotkusta. 2-1.

Kreikka haki 2-0-vierasvoiton Liechtensteinista kansallisareena Rheinpark Stadionilta.

Vieraat siirtyivät johtoon ensimmäisen jakson lisäajalla. Dimitris Kourbelis lähetti keskiviivalta hienon syötön linjan taakse Kóstas Fortoúnisille, joka irtautui maalintekoon paitsion rajamailta ja jatkoi pallon verkkoon suoraan ilmasta volleylla. 0-1.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
🇬🇷 Kostas Fortounis 👌

#EURO2020

Liechtensteinin alakerta vuosi jälleen 80. minuutilla. Tällä kertaa Giorgos Masouras nosti pallon puolustuksen selustaan ja Anastasios Donis tykitti pelivälineen voimalla sisään maalivahti Benjamin Büchelin hanskojen kautta. 0-2.

J-lohkon ottelut jatkuvat ensi viikon tiistaina. Suomi vierailee Armeniassa Jerevanissa, Bosnia-Hertsegovina isännöi Kreikkaa Zenicassa ja Italian vieraaksi Parmaan saapuu Liechtenstein.

Täältä löydät Huuhkajien otteluohjelman, lohkotilanteen, tulokset ja uutisia maajoukkueesta.