Viasat: Huuhkajien sankari koki hurjan kolauksen: ”Jouduin sen takia tulla vaihtoon”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Yksi Huuhkajien sankareista Jerevanissa oli Fredrik Jensen, joka teki ottelun voittomaalin ensimmäisellä puoliajalla. Suomi voitti Armenian vieraskentällä maalein 2-0.

Jensen pääsi tuikkaamaan 1-0-osuman jo 14. minuutilla. Teemu Pukki tarjoili maaliin syötön.

– Totta kai aina kun pääsee kentälle hyökkäykseen, niin sitä haluaa tehdä maalin tai antaa syötön maaliin. Teme (Pukki) pääsi laidalta läpi, ja hän tsippasi takatolpalle, josta pääsin laittaa sisään, Jensen kertoi Viasatin haastattelussa ottelun jälkeen.

Jensen koki maalinteon yhteydessä kovia, sillä mies liukui pallon maalin aivan tolpan juurelta törmäten myös itse tolppaan. Jensen otettiin toisella puoliajalla vaihtoon reilun tunnin kohdalla.

– Aika kovaa osui. En ehtinyt yhtään väistämään tolppaa ja molemmat polvet osuivat siihen. Sen takia jouduin sitten lopulta tulemaan myös vaihtoon.

Toisella puoliajalla Pyry Soiri teki Huuhkajille vapauttavan 2-0-osuman. Huuhkajien pelaamisessa riitti silti kehitettävää, vaikka komea voitto Jerevanista tulikin.

– Nämä vieraspelit ovat hemmetin vaikeita ja Italia-peli varmasti painoi vielä jaloissa, vaikka se ei mikään tekosyy olekaan. Kolme pistettä silti haettiin, mikä oli tärkeintä, Jensen muistutti.

Katso Huuhkajien lohkotilanne sekä otteluohjelma täältä.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!