Bayern München tehnyt hankintoja hyvissä ajoin – seurapomo: ”Yksi tai kaksi on vielä tulossa”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin presidentti Uli Hoeneß sanoo, että seura suunnittelee hankkivansa mahdollisesti vielä 1-2 pelaajaa ennen ensi kauden alkua.

Bayern on aloittanut seuraavan kauden joukkueensa rakentamisen hyvissä ajoin. Se on lyönyt kaupat lukkoon jo Atlético Madridin Lucas Hernándezin, Stuttgartin Benjamin Pavardin ja HSV:n Jann-Fiete Arpin kanssa.

– Olemme aloittaneet uudelleenrakennuksen pitäen tasomme samalla korkealla. Ehkäpä uudelleenrakennuksemme ensi kautta varten on jo valmis. Nyt meillä on 5-6 nuorta pelaajaa joukkueessa, ja yksi tai kaksi on vielä tulossa. Olemme ylpeitä siitä, kommentoi Hoeneß TZ:n haastattelussa.

Seurapomo sanoo olevansa tyytyväinen joukkueen tämän kauden suoritukseen, vaikka Bayern putosikin Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa Liverpoolille. Bundesliigassa Bayernilla on sunnuntaina mahdollisuus siirtyä sarjakärjessä jo neljän pisteen karkumatkalle, kun se kohtaa Nürnbergin. Toisena majaileva Borussia Dortmund hävisi lauantaina Schalkelle 2-4. Saksan cupissa Bayern on edennyt loppuotteluun, jossa se pelaa toukokuun lopussa RB Leipzigia vastaan.

– Meillä on kaikesta huolimatta ollut hyvä kausi tähän mennessä. Olemme cupin loppuottelussa ja olemme Bundesliigan kärjessä, kun neljä peliä on pelaamatta. Mestarien liigasta meidät pudotti kilpailun potentiaalinen voittaja, ja me jätimme pienehkön kriisin taaksemme.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.