32-vuotias Perparim Hetemaj on pelannut Italian Serie A:ssa jo yhdeksän kautta, mutta kuinka käy jatkossa? ”Perpan” edustama seura Chievo Verona hävisi sunnuntai-iltana Napolille kotikentällään maalein 1-3, ja putosi pääsarjasta toiselle sarjaportaalle. Hetemaj pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Chievo on onnistunut voittamaan kauden 32 ottelustaan vain yhden ottelun, ja on hävinnyt peleistä 20. Kauden haasteita lisäsi sekin, että siltä vähennettiin kauden alussa kolme pistettä kabinettipäätöksellä.

Hetemajn sopimus on voimassa myös kauden 2019-2020. Hän on pelannut Chievossa kesästä 2011 lähtien. Sitä ennen keskikenttäpelaaja edusti ensin Serie B:ssä ja sitten Serie A:ssa puolentoista kauden ajan Bresciaa. Brescia johtaa Serie B:tä ja on lähellä nousua pääsarjaan.

Napolin voitto merkitsi samalla sitä, että Juventus ei vielä varmistanut kahdeksatta perättäistä Italian-mestaruutta. Juventus olisi voinut varmistaa tittelin myös omilla ansioillaan lauantaina, mutta se taipui SPAL:n vieraana 1-2 -tappioon.

Napolin sankari oli kaksi maalia tehnyt toppari Kalidou Koulibaly. Tolppien väliin palasi David Ospina, joka sai päävamman liigaottelussa vajaa kuukausi sitten.

Serie A:ta on pelaamatta vielä kuusi kierrosta, ja Juventus johtaa sarjaa 17 pisteen erolla. Juventus kohtaa lauantaina kotikentällään Fiorentinan.

Lähde: Reuters