Inter-luotsilta huojentava kommentti pahasta loukkaantumisesta: ”Luultavasti lievempi”

© Kuva: Juha Tamminen
Suomalaisittain mielenkiintoinen Brescia - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Veikkausliigassa nähtiin maanantaina harvinaisen ruma taklaus, kun HJK:n Faith Friday Obilor tuli rajusti napit edellä ns. kahden jalan pulkkataklauksella kohti Interin argentiinalaispuolustaja Luciano Balbin säärtä tai polvea. Balbi oli juuri kovaa vauhtia rakentamassa Interille vaarallisen näköistä hyökkäystä, ja hänet kannettiin taklauksen jälkeen paareilla pois kentältä.

Obilor sai tilanteesta suoran punaisen kortin, ja olisi ansainnut toisenkin, sillä hän tuuppaisi heti perään voimalla Mikko Kuninkaan kumoon. Hässäkästä annettiin myös Kuninkaalle ja HJK:n Sebastian Dahlströmille varoitukset.

Inter johti ottelua ulosajohetkellä 2-1, ja voitti pelin lopulta murskaavasti 4-1.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Interin valmentaja José Riveirolta kysyttiin ensimmäisiä tietoja Balbin jalan kunnosta. Ensiarvioiden mukaan pahalta loukkaantumiselta ilmeisesti vältyttiin.

– En tiedä Balbin tilannetta tarkasti, mutta pari pelaajaa sanoi minulle, että jalassa oli nappuloista syntynyt reikä, Riveiro kuvaili.

– Hyvät uutiset ovat, että näyttää siltä, ettei luussa ole mitään rikki. Luultavasti vamma on siis lievempi kuin alun perin odotimme.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Suomalaisittain mielenkiintoinen Brescia - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!