Inter-luotsilta huojentava kommentti pahasta loukkaantumisesta: ”Luultavasti lievempi”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigassa nähtiin maanantaina harvinaisen ruma taklaus, kun HJK:n Faith Friday Obilor tuli rajusti napit edellä ns. kahden jalan pulkkataklauksella kohti Interin argentiinalaispuolustaja Luciano Balbin säärtä tai polvea. Balbi oli juuri kovaa vauhtia rakentamassa Interille vaarallisen näköistä hyökkäystä, ja hänet kannettiin taklauksen jälkeen paareilla pois kentältä.

Obilor sai tilanteesta suoran punaisen kortin, ja olisi ansainnut toisenkin, sillä hän tuuppaisi heti perään voimalla Mikko Kuninkaan kumoon. Hässäkästä annettiin myös Kuninkaalle ja HJK:n Sebastian Dahlströmille varoitukset.

Inter johti ottelua ulosajohetkellä 2-1, ja voitti pelin lopulta murskaavasti 4-1.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Interin valmentaja José Riveirolta kysyttiin ensimmäisiä tietoja Balbin jalan kunnosta. Ensiarvioiden mukaan pahalta loukkaantumiselta ilmeisesti vältyttiin.

– En tiedä Balbin tilannetta tarkasti, mutta pari pelaajaa sanoi minulle, että jalassa oli nappuloista syntynyt reikä, Riveiro kuvaili.

– Hyvät uutiset ovat, että näyttää siltä, ettei luussa ole mitään rikki. Luultavasti vamma on siis lievempi kuin alun perin odotimme.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

1
X
2
Bonus
 
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!