Joukkuekaverilta tiukkaa palautetta Interin tähtihyökkääjä Icardille: ”Kukaan ei ole korvaamaton”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Internazionalen rivejä on viime viikkoina ravisuttanut hyökkääjä Mauro Icardin tilanne.

Helmikuussa Inter otti Icardilta, 26, joukkueen kapteeninnauhan pois. Samoihin aikoihin hyökkääjä jättäytyi Interin harjoituksista vedoten loukkaantumiseen, mutta seuran testeissä jalasta ei löytynyt erityistä vammaa.

Hän oli Interin vahvuudesta kuusi viikkoa sivussa, kunnes palasi joukkueen harjoituksiin ja kokoonpanoon. Sitä ennen Icardin ja Interin välejä oli selvitelty asianajajan kautta.

Internazionalen keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan moitti Icardin toimintaa Corriere dello Sportin haastattelussa.

– Jokainen pelaaja on tärkeä joukkueelle, mutta kukaan ei ole korvaamaton.

– Mauro on mahtava pelaaja, mutta meillä on toinen hyökkääjä Lautaro Martínez, joka pärjäsi todella hyvin, kun sai mahdollisuuden. Häntä odottaa tulevaisuus lajin huipulla.

– Liikaa on sanottu. Jos Icardilla oli ongelmia jonkun kanssa, hänen olisi pitänyt itse selvittää ne eikä antaa niiden ongelmien vahingoittaa muuta joukkuetta.

– Se siitä riittää. Hän harjoittelee ja on käytettävissä, kuten kaikki muutkin. Jos hän jatkaa tällä tavalla ja tekee maaleja, niin hän on tärkeä pelaaja.

Nainggolanilta kysyttiin, antoiko hän Icardille neuvoja argentiinalaishyökkääjän ollessa sivussa.

– Sanoin hänelle, mitä ajattelin. Eli jos hänellä oli ongelmia ratkottavana jonkun kanssa, niin koko joukkueen ei tulisi maksaa siitä siten, että hän on poissa.

Nainggolan kehui tapaa, jolla päävalmentaja Luciano Spalletti käsitteli tilannetta.

– Spalletti keskittyi joukkueeseen. Valmentajan on oltava uskottava pelaajien silmissä. Spalletti yritti hoitaa tilanteen parhaansa mukaan tekemällä sen, mitä hänen oli tehtävä.

Nainggolan oppi itse läksynsä aiemmin tällä kaudella, kun hän tuli useasti Interin harjoituksiin myöhässä. Hänet hyllytettiin kokoonpanosta viikoksi ja hän sai sakon.

– Minä maksoin sakkoni, kun tein virheen, vaikka Spalletti halusi minut Interiin. Niin sen on mentävä, kaikkien kohdalla.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS