Kokkolan Pallo-Veikot on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen hyökkääjä Filip Ivanovskin kanssa.

Makedonialaiskärki Ivanovski, 33, pelasi viime kaudella Rovaniemen Palloseurassa 16 Veikkausliigan ottelua, joissa hän iski yhteensä kuusi osumaa ja antoi kolme maalisyöttöä. Hänen sopimuksensa päättyi heinäkuuhun.

Loppuvuoden Ivanovski pelasi kotimaassaan Belasica Strumicassa, jolle hän iski 12 ottelussa neljä maalia.

Aiemmin urallaan hän on pelannut useissa seuroissa kotimaassaan, sekä Puolassa, Kyproksella, Kazakstanissa ja Serbiassa. Seurajoukkuetasolla hän on pelannut ammattilaisena hieman yli 300 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä 94 maalia. Ivanovski on pelannut myös muutaman ottelun Makedonian A-maajoukkueessa.

– Kapeaan hyökkäysosastoon kaivattu lisä. Tuo mahdollisuuden varioida peliä ja lisää voimaa boxiin. Filip tuntee entuudestaan Veikkausliigan ja joukkueet. Mies osuu maalipuiden väliin ja on erinomainen joukkuepelaaja, kommentoi KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen seuran tiedotteessa.

– Kokonaisuuteen sopivan hyökkääjän löytäminen otti oman aikansa, onneksi nyt tilanne rauhoittuu senkin suhteen.

Hyökkääjä on myös itse innoissaan sopimuksesta.

– Olen todella iloinen saadessani liittyä KPV:n joukkueeseen ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan pelikavereihini. Toivon, että saamme aikaan erinomaisen kauden ja teen kaikkeni, että yhteiset tavoitteet saavutetaan.

– Uskon että pystyn kokemuksellani auttamaan joukkuetta ja tuomaan mukanani mm. pääpelivoimaa. Ja yritän tietysti tehdä ja syöttää niin monta maalia kuin mahdollista.

KPV:n kausi Veikkausliigassa käynnistyi 0-2-kotitappiolla Ilvestä vastaan. Ivanovski on KPV:n kokoonpanossa jo lauantaina entistä seuraansa RoPSia vastaan, jos pelilupa-asiat saadaan kuntoon.