Bayer Leverkusenin ja Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky painottaa, että perjantain Bundesliigan kamppailu Augsburgia vastaan on huipputärkeä.

– Meidän on otettava hyvä loppuspurtti ja sitä kautta päästävä Euro-peleihin ensi kaudeksi. Vähintään Eurooppa-liigaan pitää lunastaa tiketti, Hradecky sanoi SuomiFutis-sivustolle.

Leverkusen on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä. Mestarien liigan lohkovaiheeseen matkaavien Bayern Münchenin ja RB Leipzigin selvittyä Saksan Cupin loppuotteluun, pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin Bundesliigasta myös seitsemäs. Eroa viidentenä olevaan ja suoraan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen oikeuttavalla paikalla olevaan Borussia Mönchengladbachiin on kolme pistettä.

Neljäntenä majaileva, Hradeckyn entinen seura, Eintracht Frankfurt on viiden pisteen päässä. Bundesliigan neljä parasta joukkuetta etenevät suoraan ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

– Tuleva peli on erittäin tärkeä ajatellen tuota tavoitetta. Pitää ottaa voitto. Juuri tällä hetkellä Augsburgin kohtaaminen ei ole helppoa, heillä on pari hyvää tulosta alla.

Hradecky toivoo myös, että ottelussa nähdään toinenkin Huuhkaja-pelaaja.

– Toivottavasti Fredrik ”Pikku” Jensen tulee kentälle. On aina hienoa pelata näissä sarjoissa suomalaispelaajia vastaan.

Bundesliiga on kääntymässä loppusuoralle ja Hradecky myöntää, että pitkä kausi alkaa jo tuntua.

– Vire on hyvä, mutta paljon ollaan pelattu. Aina tässä vaiheessa vuotta aiemmat pelit tuntuvat, mutta nyt on niin paljon panosta, että varmasti joka äijä laittaa kaiken likoon.

– Kolme pistettä ja voitto-olut päälle. Se on perjantai-illan suunnitelmani.

Bundesliigan perjantain ottelu näytetään Viasatin kanavilla ja Viaplayn palvelussa. Ottelu alkaa 21.30.

Juttua päivitetty 28.4. kello 17.30, sillä myös Bundesliigan seitsemännelle aukeaa paikka eurokentille.