Poikkeuksellista avoimmuutta – Saksan jalkapalloliitto myönsi cup-välierän tuomarivirheen

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Saksan Cupin eli DFB-Pokalin toinen loppuottelija selvisi keskiviikkona kiihkeissä tunnelmissa, kun Bayern München kukisti välierässä Werder Bremenin maalein 3-2. Bayernin voittomaali syntyi 78. minuutilla kiistanalaisen rangaistuspotkutuomion jälkeen (lue aiheesta lisää).

Hyvin poikkeuksellista on sen sijaan se, että päättävät elimet myönsivät avoimesti tilanteessa tapahtuneen tuomarivirheen. Pisteet Saksan jalkapalloliitolle avoimuudesta.

Jalkapalloliitto DFB:n kotisivuilla julkaistiin torstaina videotuomarijärjestelmäjohtaja Jochen Dreesin lausunto, jonka mukaan päätuomarin olisi ehdottomasti pitänyt tarkistaa tilanne videolta.

– Näin ei valitettavasti käynyt cupin välierän 78. minuutilla, sillä kommunikaatio päätuomarin ja videotuomarin välillä ei sujunut hyvin, Drees totesi.

– On olemassa aspekteja, jotka puhuvat rangaistuspotkua vastaan, mutta on myös aspekti, joka puhuu rankkarin puolesta. Erotuomarinäkemyksemme puolesta pidämme kuitenkin rangaistuspotkupäätöstä vääränä.

Bayern München kohtaa Saksan Cupin loppuottelussa RB Leipzigin. Ottelu pelataan toukokuun lopulla Berliinin olympiastadionilla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!