Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan joidenkin hänen pelaajiensa on katsottava syvälle peiliin.

Joulukuussa Unitedin väliaikaismanageriksi nimitetty Solskjær laittoi omat näyttönsä pöytään ja sai vakituisen sopimuksen. Nyt hän odottaa vastaavaa pelaajiltaan.

Solskjærin ensimmäiset viikot Unitedissa sujuivat ruusuisesti, mutta viime otteluissa trendi on kääntynyt toiseen suuntaan. Edellisestä seitsemästä ottelustaan United on hävinnyt viisi.

Viimeisin tappio tuli tiistaina, kun Barcelona voitti Unitedin Mestarien liigan puolivälieräottelussa 3-0 ja eteni jatkoon yhteismaalein 4-0. Viimeistään tuo ottelu palautti manchesterilaiset maan pinnalle. Euroopan huipulle on vielä pitkä matka.

Ensi kaudella United ei välttämättä edes pelaa Euroopan huippujen kanssa Mestarien liigassa. Sen on ensin selvittävä Valioliigassa neljän parhaan joukkoon, josta se on kaksi pistettä perässä, kun viisi kierrosta on pelaamatta.

Solskjær toivoo pelaajiensa tajuavan, että työtä riittää vielä.

– Olen oppinut heistä paljon näinä kuukausina, kun olen ollut täällä, kommentoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

– Heidät oppii tuntemaan. Suurin osa heistä on todella tehnyt minuun vaikutuksen asenteellaan. Sitten on joitain, joiden pitää herätä siihen, millä tasolla he ovat.

– Kentällä ei voi piileskellä missään. Kaikki näkevät, missä tasosi menee.

– Me teemme täällä töitä harjoituksissa fantastisen henkilökunnan kanssa luodaksemme haluamamme kulttuurin.

– Pelaajien on myös otettava vastuu siitä, mitä täällä tapahtuu. Mutta tietysti esitykset kentällä määrittävät sen, missä he ovat urallaan. Suurin osa tietää, että he voivat kehittyä, jos he jatkavat työntekoa samaan malliin.