VPS – SJK: Pohjanmaan derbyyn Vepsua

Veikkausliiga
VPS – SJK
Perjantai 26.04. klo 18:30

Perjantaina Veikkausliigassa on ohjelmassa Pohjanmaan derby, jossa Petri Vuorisen kipparoima VPS isännöi Alexei Eremenkon valmentamaa SJK:ta. Luvassa on kamppailu, joka varmasti sytyttää väen niin kentällä kuin katsomossakin. Ottelun ennakkospekulaatioita värittävät myös kokoonpanotiedot, joilla on varmasti merkitystä matsin todennäköisyyksiin.

VPS ei ole vielä avannut voittotiliään, mutta on kerännyt kolmessa ottelussa kahdesta tasapelistä pisteet. VPS:n paras esitys tähän asti oli Ratinassa Ilvestä vastaan, jossa joukkue taisteli 0-0 tasapelin kauden mainiosti avannutta Ilvestä vastaan. Vepsua ei ole povattu aivan sarjan kärkikaartiin, mutta kyllä sillä ihan kelpo nippu on.

SJK on jopa pienoisessa otteluruuhkassa, sillä perjantain derby on sen kolmas ottelu yhdeksään päivään. SJK on viimeksi pelannut kaksi kotiottelua, joissa alkukaudesta takellellut HJK jäi 0-0 tasapeliin ja Ilves haki tasaisessa kamppailussa 0-1 vierasvoiton. Oikeastaan joukkueet erotti tuossa ottelussa ainoastaan Ilveksen komea vaparimaali.

Molemmilla joukkueilla on kokoonpanomurheensa. VPS:n Sebastian Strandvall loukkaantui KPV-ottelussa ja pelaaminen on epävarmaa. Juho Lähde, Jesper Engström sekä Aatu Kujanpää ovat poissa. SJK:n ongelmat kulminoituvat etenkin puolustukseen, sillä Ilves-ottelun lopussa lensivät pihalle sekä Boris Kadio että Dani Hatakka ja he ovat siis pelikiellossa perjantaina. Lisäksi puolustuksesta ovat loukkaantuneet Joel Mero ja Joonas Sundman. Muilta pelipaikoilta Billy Ions huilii vielä tämän ottelun.

Vetosuositus

SJK:n puolustusongelmat ovat joukkueelle siinä mielessä ikäviä, että puolustus on ollut tähän asti ylivoimaisesti joukkueen toimivin osa-alue. Joukkue ei ole ylöspäin ollenkaan sellainen pelote, kuin nimilistasta voisi päätellä. Siksipä VPS:llä on tässä ottelussa mahdollisuutensa. Petsipappa pitää SJK:ta korkeintaan pikkusuosikkina ja antaa vetosuosituksena VPS voittaa ottelun kertoimella 3,35.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun VPS – SJK ja kohteeseen VPS voittaa ottelun. Jos VPS voittaa ottelun, saat 335 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai SJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.