Bayern-johto teki valmentajaratkaisunsa: ”Emme ole ikinä kyseenalaistaneet sitä”

© Kuva: Getty Images

Bayern München sai juhlia lauantaina tuplamestaruutta, kun se kukisti Saksan Cupin finaalissa RB Leipzigin 3-0 (lue lisää). Samalla joukkueen valmentaja Niko Kovac teki historiaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen mies, joka on voittanut Saksassa tuplamestaruuden sekä pelaajana että valmentajana.

Kovacin asemaa on kyseenalaistettu etenkin median taholta kauden aikana usein, mutta ottelun jälkeen Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge vakuutti valmentajan saavan jatkaa toimessaan. Rummeniggen mukaan tästä ei ole edes ollut seurajohdon puolelta mitään epäselvyyttä.

– Emme me ole sitä itse asiassa ikinä edes kyseenalaistaneet. Emme ole koskaan sanoneet, että tässä olisi jotain epäselvää, Rummenigge totesi ARD:lle finaalin jälkeen.

Kovacin sopimus Bayernin kanssa kattaa vielä seuraavat kaksi kautta, ja siitä muistutti myös Rummenigge. Valmentajan erottamista ei hänen mielestään koskaan edes harkittu. Kovac itse kommentoi juhlavaa kauden päätöstä näin:

– Tiedän, ettei valmentajan työ ole helppoa. Siksi tällainen mestaruus on erittäin hienoa ja hyvin tärkeää, Kovac jatkoi ARD:lle.

– Minä olen kuitenkin pysynyt rauhallisena, ja teimme tyynesti töitä. Molemmat mestaruudet todistavat, että olemme tehneet hyvin töitä.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.