Bayern Münchenin hylätty maali pilasi mestaruusjuhlat – seurapomo raivostui: ”Vuoden vitsi”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Uli Hoeneß ei ollut mielissään, kun hänen seuransa jäi maalittomaan tasapeliin RB Leipzigin vieraana lauantai-iltana. (Lue lisää)

Leon Goretzka luuli vieneensä Bayernin 1-0-johtoon toisen jakson alussa, kunnes hänen osumansa hylättiin paitsioksi VAR:n avulla.

Bayern olisi varmistanut Bundesliigan mestaruuden voittamalla Leipzigin, mutta tasapelin myötä ratkaisua joudutaan odottamaan aina viimeiselle kierrokselle saakka. Borussia Dortmund nimittäin voitti samaan aikaan Fortuna Düsseldorfin 3-2-lukemin ja on nyt kahden pisteen päässä sarjakärjestä.

Hoeneßin mielestä tuomaristo teki ison virheen hylätessään maalin, joka maksoi joukkueelle isosti. Hänen kerrotaan jopa marssineen ulos Bayernin bussista näyttääkseen videon Goretzkan hylätystä maalista toimittajille.

– Näin upean suorituksen joukkueeltamme. Olimme selkeästi parempi joukkue ja meillä oli useita, useita maalipaikkoja, Hoeneß kertoi toimittajille ottelun jälkeen.

– Se niin sanottu paitsio oli vuoden vitsi, koska se ei ollut selkeä virhe [Bayernilta]. Videomateriaali on olemassa sitä varten että tuomaristo voi korjata selkeät virheet, Hoeneß vaahtosi.

Bayern München isännöi ensi viikon päätöskierroksella Eintracht Frankfurtia, kun Dortmund puolestaan matkustaa Borussia Mönchengladbachin vieraaksi Borussia-Parkille.