Bundesliigaan ehdolla mielenkiintoinen uusi tulokas – intohimoiset kannattajat rakentaneet stadionia omin käsin

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan nousukarsinnan alkavat torstaina. VFB Stuttgart koettaa säilyttää sarjapaikkansa sarjanousua himoitsevaa Union Berliniä vastaan.

Union Berlin jäi täpärästi vaille suoraa nousua Bundesliigaan. Se sijoittui tasapisteisiin sarjakakkosen Paderbornin kanssa, mutta jäi karsijan paikalle huonommalla maalierolla.

Bundesliigassa Bayer Leverkusenissa palloja ammatikseen torjuva maalivahti Lukas Hradecky ottaisi berliiniläiset mieluusti Bundesliigaan.

– Union voisi olla loistava uusi piristysruiske. Seuran kannattajilla on tosi vahva side seuraansa ja stadioniinsa, kun monet ovat olleet sitä käsittääkseni itse pystyttämässä. Että olisihan se hauska kokea se tunnelma, toteaa Hradecky SuomiFutis-sivustolle.

Samaan hengenvetoon Leverkusenin ykköstorjuja ei haluaisi myöskään luopua Stuttgartista, sillä Mercedes-Benz-Arenalle mahtuu yli 60 000 katsojaa ja peleissä on upea tunnelma.

– Stuttgart on myöskin yksi Saksan hienoimpia mestoja ja isoimpia stadikoita pelailla, että may the best team win, olen tyytyväinen kumpaankin, Hradecky toteaa.

Bundesliigan nousukarsintojen ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina Stuttgartin kotiareenalla klo 21.30 alkaen. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille