Fanien suosio selkeä – tuleeko Niklas Moisanderista jälleen joukkueensa kapteeni?

© Kuva: Getty Images

Werder Bremen joutuu etsimään jo kolmannella kaudella perättäin joukkueelleen uutta kapteenia. ”Werdaa” tällä kaudella kipparoinut Max Kruse kun tulee mitä todennäköisimmin joukkueen hyvästelemään.

Kenties vahvin ehdokas on suomalainen Niklas Moisander, joka oli tälläkin kaudella bremeniläisten varakapteeni. 34-vuotias Moisander kuuluu bundesliigajoukkueen ehdottomiin luottopelaajiin, ja sekä kokemusta että auktoriteettia hänellä on riittävästi. Moisander johtaa enemmän esimerkillään kuin äänekkäällä mesoamisella.

Fanisivusto Buten und Binnen kysyi kannattajilta, kenestä pitäisi tulla Werder Bremenin uusi kapteeni. Ehdolle annettiin neljä vaihtoehtoa. Tämän jutun kirjoitushetkellä (21.5. kello 16) ääniä oli annettu 681, ja Moisander oli 46 prosentin ääniosuudella selvästi suosituin vaihtoehto. Kakkosena oli 33 prosentin ääniosuudella Maximilian Eggestein.

– Luulen olevani valmis kapteeniksi, mutta nyt ei ole oikea hetki ajatella sitä. Siitä meidän täytyy puhua kauden alla joukkueena, Moisanderin sanotaan kommentoineen.

Niklas Moisander on toiminut Suomen A-maajoukkueen lisäksi kapteenina AZ Alkmaarissa ja Ajaxissa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.