IL: HJK:n pelaaja tyrmistyi punaisesta kortistaan: ”Eihän tuossa ole mitään järkeä”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi menetti tiistaina johtonsa ottelun viimeisessä tilanteessa ja jäi Vaasan Palloseuran vieraana 1-1-tasapeliin. (Lue lisää)

Lassi Lappalainen vei HJK:n johtoon 55. minuutilla, mutta ottelun viimeinen vartti oli vieraille yksi iso painajainen.

Avausmaalin syöttänyt Kaan Kairinen katseli ottelussa toista kertaa keltaista 82. minuutilla ja sai punaisen kortin, kun tuomari Atte Jussila katsoi, että Kairinen viivytteli vapaapotkun antamisessa liian pitkään.

– Meillä oli peli täysin kontrollissa, kunnes sitten herra tuomari päätti ottaa vähän isompaa roolia, Kairinen kommentoi Iltalehdelle.

– Ja en tiedä, onko kukaan hänen kanssaan samaa mieltä, että mistä hän lähetti minut ulos, mutta minä en ainakaan ole. Eihän tuossa ole mitään järkeä.

– Se (pelin viivyttäminen) ei todellakaan ainakaan ollut aikomuksena.

– Ja kaiken järjen mukaan siitä pitäisi myös varoittaa – että laita se pallo peliin. Mitään ei tullut. Ja yhtäkkiä se antaa mulle punaisen. Taisi olla varmaan itsekin vähän yllättynyt asiasta, että mulla olikin jo keltainen pohjalla. Päätti ottaa vähän liian isoa roolia tänään. Siihen tämä nyt taisi sitten kaatua.

Hetkeä myöhemmin HJK joutui vielä kahden pelaajan vajaalle, kun puolustaja Elderson torjui Timi Lahden laukauksen kädellään ja sai suoran punaisen kortin. Jerry Voutilainen ei onnistunut hyödyntämään tilanteesta seurannutta pilkkua, mutta Hindrek Ojamaa tasoitti pelin 95. minuutilla. Ottelu vihellettiin päättyneeksi heti VPS:n maalin jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.