Kääntyykö PSG-luotsi luottopelaajansa puoleen siirtomarkkinoilla? – ”Aina mielenkiintoinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel on vahvistanut, että seura pitää silmällä Borussia Dortmundin saksalaista keskikenttäpelaajaa Julian Weiglia.

Weigl, 23, ja Tuchel tekivät yhteistyötä jo Dortmundissa, jota Tuchel valmensi vuosina 2015-2017. Kaksikko saapui seuraan samana kesänä. Weigl pelasi kahden kauden aikana Tuchelin alaisuudessa yhteensä 94 ottelua. Sittemmin hänen vastuunsa on vähentynyt.

Tuchelin lähdettyä Weigl on pelannut kahdella kaudella yhteensä 57 ottelua. Tällä kaudella hän oli Bundesliigassa avauskokoonpanossa vain 16 ottelussa.

Weiglia on huhuttu takaisin Tuchelin alaisuuteen siitä lähtien, kun saksalaisluotsi siirtyi PSG:hen viime kesänä. Ensi kaudella PSG:n keskikentällä saattaisi hyvinkin olla peliaikaa luvassa.

PSG luopui viime kesänä Giovani Lo Celsosta, joka siirtyi lainasopimuksensa päätteeksi osto-optiolla Real Betisiin, Lassana Diarra taas purki helmikuussa sopimuksensa pariisilaisten kanssa ja lopetti uransa, ja Adrien Rabiot ilmoitti jo talvella, että hän ei ole jatkamassa tähän kauteen päättyvää sopimustaan, minkä jälkeen häntä ei ole PSG:n kokoonpanossa nähtykään.

Tammikuussa PSG hankki Leandro Paredesin Pietarin Zenitistä, mutta loukkaantumiset paljastivat, kuinka ohut pariisilaisten materiaali keskustaan todella on. Toppari Marquinhos pelasi tällä kaudella 13 ottelua keskikentän pohjapelaajana.

Eurosport kysyi Tuchelilta, onko hän yhä kiinnostunut Weiglista.

– Tietysti. Julian on aina mielenkiintoinen pelaaja.

Weiglin ja Dortmundin sopimus kattaa vielä seuraavat kaksi kuukautta. Ranskaisen Le10Sportin mukaan Dortmund saattaisi suostua noin 28 miljoonan euron tarjoukseen.