Kova uutinen Kuopiosta – Keith Armstrong mukaan KuPS-valmennukseen

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigan viime kauden pronssijoukkue Kuopion Palloseuran alkukausi on ollut vaikea. Kuudesta pelistä on herunut vain kaksi voittoa, joista viimeisin oli komea nousu kolmen maalin takaa maalin voittoon Maarianhaminassa.

Joukkueen päästettyjen maalien määrä on kuitenkin koko kauden suurin, joten seurajohdossa reagoitiin vahvistamalla valmennustiimiä todella kokeneella ketulla, 61-vuotiaalla Keith Armstrongilla. Englannista Suomeen jo 80-luvun alussa kotiutunut ”Keke” on valmentanut aiemmin muun muassa RoPS:ia, Hakaa, HJK:ta ja Ilvestä, ja on futisväelle erittäin tuttu myös TV-kommentaattorina.

– Keken tulo oli nimenomaan päävalmentaja Jani Honkavaaran toive, koska hänellä oli tunne, että valmennuspuolelle tarvitaan ylimääräiset silmät, lisää valmentajaresursseja ja ylipäätään lisää mielipiteitä. Honsulla ja Kekellä on yhteistä historiaa ja he tuntevat toisensa hyvin, KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoo.

– Pelaajarinkimme on iso, noin 25 kenttäpelaajaa ja me pyöritämme pienellä henkilöstöllä kahta jalkapallojoukkuetta, Kufua ja KuPS:ia, joten Keken tulon myötä saamme annettua jokaiselle pelaajalle hiukan enemmän huomiota, Jani Honkavaara täydentää.

– Keke osaa olla vaativa valmentaja, joten hän tuo varmasti olemuksellaan lisää myös henkiselle puolelle.

Armstrong aloittaa työnsä Kuopion Palloseurassa välittömästi.

– Honsu etsi lisää voimaa valmennustiimiin ja olin vapaa. Siinä se. Tunnemme toisemme entuudestaan, joten tähän oli helppo tarttua. Nyt kun meillä on useampi valmentaja, pystymme auttamaan pelaajia paremmin, Armstrong puolestaan lisää.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!