Mestarien Liiga
Liverpool – Barcelona
Tiistai 07.05 klo 22:00

Poolin faneilla on kovat ajat. Joukkue kärsi selkeän tappion ensimmäisessä osaottelussa Barcelonalle, muutama ikävä loukkaantuminen kuppaa joukkuetta juuri väärällä hetkellä ja kotomaan mestaruustoiveetkin ottivat karmean osuman maanantai-iltana, kun Vincent Kompany vetäisi maagisen kerran elämässä -kudin Leicesterin yläkulmaan ja vei Manchester Cityn jälleen Valioliigan johtoon. Elämä on joskus karua.

Liverpool pelasi ensimmäisessä ottelussa rohkeasti – joidenkin mielestä jopa liian rohkeasti – ja Barcelona oli paikoistaan tehokas. Kaiken kruunasi Lionel Messin käsittämätön vaparimaali aivan lopussa. Poolin tilanne on lähestulkoon toivoton, mutta joukkue lähtee varmasti täysillä liikenteeseen. Se on ainoa mahdollinen lähestymistapa tässä tilanteessa.

Poolin loukkaantumiset eivät tietenkään helpota tilannetta. Hyödyllinen Naby Keita puuttuu keskikentältä. Hyökkäyksestä puuttuu tehoja paljon, sillä sekä Roberto Firmino että Mohamed Salah ovat loukkaantumisten takia poissa. Tämä jättää suunnattomat paineet Sadio Manélle. Poolin parhaan hyökkäyskolmikon takana nimittäin ei löydy lähellekään samantasoisia korvaajia.

Barcelonalla puolestaan ei ole toisessa osaottelussa kiire. Se katsoo, mitä Pool tekee ja yrittää ratkaista otteluparin lopullisesti vastaiskuillaan. Barcelonalla on melko tuoreita muistikuvia Mestarien Liigassa sulamisesta, kun se hukkasi 4-1 avausvoittonsa Romaa vastaan viime kevään puolivälierissä. Tämän muistaen joukkue varmasti suhtautuu varmasti vakavasti Pooliinkin, jonka kotisaldo on kunnioitusta herättävä. Barcan poissaolot eivät ole oikeastaan mitään isäntiin verrattuna.

Vetosuositus

Tiistain ottelussa on niin monta erilaista skenaariota pelin kulusta, että se on kuivattanut vetomarkkinat melko mahdottomiksi. Maalintekijöistä löytyy mukavan tuntuinen idea Poolin tilanne huomioiden: Mané saanee suhteessa paremmin tonttia maalintekoon. Niinpä otetaan vetosuosituksena Sadio Mané tekee ottelussa maalin kertoimella 2,60.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Liverpool – Barcelona ja kohteeseen Sadio Mané tekee ottelussa maalin. Jos Mané tekee maalin, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Mané ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.