Mauricio Pochettino puolustaa Jan Vertonghenia hoitanutta lääkintätiimiään: ”Itselleni pelaajan terveys tulee aina ennen peliä”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Tottenham-manageri Mauricio Pochettino puolustaa seuran lääkintätiimiä. Argentiinalaisen mukaan lääkärit hoitivat asianmukaisesti Jan Vertonghenin eilisen loukkaantumisen.

Vertonghen löi tiistain Mestarien liigan välierien Ajax-ottelun avausjaksolla vaarallisesti päänsä yhteen topparipari Toby Alderweireldin kanssa (lue uutinen).

Lääkärit antoivat Vertonghenille hoitotauon jälkeen luvan jatkaa pelaamista. Hetkeä myöhemmin belgialainen alkoi hoiperrella ja menettää tajuntaansa. Lopulta jalat eivät enää kantaneet ja puolustaja talutettiin vaihtoon.

– Minä en ollut mukana siinä päätöksessä. Minä ensinnäkin asetan aina pelaajien terveyden edelle ja meidän on suojeltava heitä. Lääkintätiimimme kuitenkin noudatti protokollaa. He päättivät, että hän pystyi jatkamaan pelaamista, Pochettino kommentoi lehdistölle.

– Tällaisina hetkinä on liian keskittynyt peliin ja on hankalaa ajatella liikaa asioita. Tälläisina hetkinä on annettava lääkärin ja huoltotiimin hoitaa työnsä. Tottakai olin huolestunut, koska itselleni pelaajan terveys tulee aina ennen peliä.

– Sillä hetkellä lääkäri katsoi, että hän pystyy pelaamaan. Minä en siihen puutu.

Vertonghen nähtiin pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa. Puolustaja kertoi belgialaiselle toimittajalle olevansa kunnossa.

– Hän käveli itse ulos stadionilta. Toivon hänen olevan kunnossa. Se oli suuri tälli, mutta toivottavasti siinä ei käynyt pahasti.

Ajax voitti avausosan 1-0-vieraslukemin (lue raportti). Toinen osaottelu pelataan viikon kuluttua.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!