Mauricio Pochettinon hullu ilta päättyi ulosmarssiin lehdistötilaisuudesta – loppuratkaisu sai valmentajan polvilleen itkemään, lopulta yksi kysymys oli liikaa

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino oli yksi keskiviikkoillan kuvatuimpia henkilöitä. Tottenham eteni viime hetken osumalla Mestarien liigan finaaliin vierasmaalisäännön turvin. Draaman kaari ei olisi voinut enää huikeampi olla Mestarien liigan välierässä Tottenhamin ja Ajaxin välillä.

Lucas Moura viimeisteli lisäajan viimeisillä hetkillä illan kolmannen osumansa ja johdatti Tottenhamin uskomattoman nousun päätteeksi finaaliin. Spurs-luotsi Mauricio Pochettinon oli vaikea sulatella loppuratkaisua. Pochettino murtui kyyneliin ja tipahti polvilleen nurmen pintaan.

Alla olevasta kuvasta näet, miltä kentällä näytti 3-2-osuman jälkeen. Tottenhamin pelaajat juhlivat maalia kulmalipulla. Pochettino on polvillaan kuvan oikeassa alakulmassa. Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Tottenhamin kolmas osuma sai Pochettinon epäuskoiseksi vaihtopenkillä. Loppuvihellyksen jälkeen mies ei enää oikein tiennyt miten päin olisi. Pochettino halaili työkavereitaan ja pelaajiaan kyyneleet silmissään. Ehtipä Pochettino napata huikan Danny Rosen oluestakin, kun joukkue lähti kiittämään kannattajiaan.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Pochettino ei meinannut pysyä housuissaan pelin jälkeen. Kuva: Getty Images.
Maalivahti Hugo Lloris sai Pochettinolta suukon. Kuva: Getty Images.
Joukkue kävi kiittämässä kannattajiaan ja Pochettino antoi niin sanotusti kaikkensa myös kiitosten muodossa. Kuva: Getty Images.

Ottelun jälkeen Pochettinon oli vaikea löytää sanoja tv-haastattelussa. Mies kiitteli perhettään ja sanoi, ettei mikään muu voi tuoda samanlaisia tunteita kuin jalkapallo. Siinä mies varmasti oli täysin oikeassa.

Artikkeli jatkuu alla olevan videon jälkeen.

Lopulta Pochettino tuli median eteen lehdistötilaisuuteen. Kymmenisen minuuttia kestänyt lehdistötilaisuus sujui hyvin ja Pochettino kertoi keskiviikkoillan olleen yksi hänen elämänsä tärkeimmistä. Lopulta kuitenkin mitta täyttyi, kun eräs toimittaja kysyi Pochettinolta, onko Harry Kane pelikunnossa finaalissa.

Pochettino nosti käden ilmaan sen merkiksi, että lehdistötilaisuus oli loppunut.

– Kysyt minulta tänään tuosta?, Pochettino tokaisi toimittajalle ja poistui.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS