Sporting Gijónin toiveet noususta ovat menneet jo lähestulkoon lopullisesti. Sporting on kahdeksan pisteen päässä Espanjan kakkosliigan kuudennella sijalla olevasta Cádizista, kun sillä on kolme ottelua pelaamatta. Kuudes sija oikeuttaa paikkaan nousukarsinnoissa.

Sportingin suomalaispelaaja Robin Lodin sopimus kattaa vielä kauden 2019-2020, mutta paikallislehti La Nueva Españan mukaan Lod on yksi neljästä pelaajasta, joita seura harkitsee myyvänsä. Ensi kauden joukkuetta halutaan uudistaa, ja preferenssit ovat medialähteiden mukaan jatkossa enemmän espanjalaispelaajissa kuin ulkomaalaisissa.

La Nueva España uskoo, että tulevien kuukausien aikana pyritään myymään Lod, Isaac Cofie ja toinen kaksikosta Diego Mariño ja Dani Martín. Näin seura saisi arvokasta pääomaa uusien hankintojen tekemiseksi.

[readmore from=Lod-Robin]

Sekä Mariño että Martín ovat maalivahteja, joten todennäköisesti heistä kaupataan vain toinen. Mariño on pelannut kaksi erinomaista kautta putkeen, ja häntä pidetään yhtenä koko Segundan parhaista pelaajista. Lehden mukaan Sporting toivoo kuittavansa miehestä siirtokorvauksena noin kolme miljoonaa euroa. Vaihtoehtona Mariñon myynnille on kaupata Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkuevahti Dani Martín. Martín on lupaava torjuja, jonka sopimuksessa on kuuden miljoonan euron ulosostohinta.

Pienemmistä summista puhutaan Isaac Cofien ja Robin Lodin kohdalla. Kummankin sopimus kattaa vielä yhden kauden, joten kovin suurta siirtokorvausta ei heistä kuvitella saatavan. Samalla se tekee kuitenkin Cofien ja Lodin myymisestä realistisempaa. Sekä Cofie että Lod kuuluvat myös Sportingin parhaiten palkattuihin pelaajiin.

Lähde: El Desmarque