PSG julkaisi Kylian Mbappén tilanteesta tiedotteen, valmentaja jutteli halusta lähteä Madridiin: ”Suljetuin silmin”

© Kuva: Getty Images

Ranskan liigan parhaana pelaajana sunnuntai-iltana palkittu Kylian Mbappé aiheutti palkintogaalassa hämmennystä flirttaillessaan seurasiirron mahdollisuudella. 20-vuotias Mbappé kertoi kaipaavansa lisää vastuuta, ”joko PSG:ssä tai jossain muualla”

Mbappén lausunto saatettiin tulkita myös palkankorotustoiveeksi, sillä PSG:llä ja Mbappélla on tiettävästi jatkosopimusneuvottelut vireillä. Sen verran PSG kuitenkin koki tarpeelliseksi reagoida, että se julkaisi Mbappén tilanteesta tiedotteen.

– Paris Saint-Germainilla ja Kylian Mbappélla on ollut kahden vuoden ajan vahva side, ja yhteinen historiamme jatkuu myös ensi kaudella, PSG kirjoitti twiitissään.

– Haluamme kirjoittaa yhdessä ison palan seuran historiaa. Tässä palassa on jokaisella pelaajalla osansa ja jokainen tekee töitä kollektiivin eteen.

Mbappén nykyinen sopimus jatkuu vuoteen 2023 saakka, mutta uutta ollaan tiettävästi kulisseissa puuhaamassa. Vaikka Mbappé on nuori mies, ovat siirtohuhut ja -hulinat miehen kohdalla jo arkipäivää. Kesällä 2017 Monacossa pelannutta hyökkääjää tavoitteli ennen kaikkea Real Madrid, mutta Mbappé valitsi toisin. Ja ilmeisesti myös kauden 2017-2018 aikana Mbappé haikaili Madridin suuntaan, mutta valmentaja Unai Emery ja seurajohto onnistuivat taivuttelemaan nuoren tähden jäämään.

– Puhuin Mbappén isän kanssa, jotta Mbappé päättäisi jäädä PSG:hen. Hän halusi valita Real Madridin, ja lisäksi Barcelonakin oli vaihtoehto, kesällä 2018 PSG:stä Arsenaliin siirtynyt Emery kommentoi El Largueron haastattelussa.

– Hän halusi mennä silmät kiinni Madridiin, mutta yhdessä onnistuimme vakuuttamaan hänet Pariisista, joka oli koko Ranskan projekti. Siten hän jäi sinne, ja enää tarvitsi vain panna pöydälle tyydyttävät taloudelliset olosuhteet. Niin PSG tekikin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.