Rikkooko Bayern München jälleen siirtoennätyksensä? – ”Siirto hyvin mahdollinen”

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Lauantaina seitsemännen peräkkäisen bundesliigamestaruutensa varmistanut Bayern München on viettämässä kenties kaikkien aikojen siirtohulinoitaan. Seuraan on jo värvätty lupaava Jann-Fiete ArpBenjamin Pavard sekä toinen Ranskan maailmanmestaripuolustaja Lucas Hernández. 23-vuotiaasta Lucasista Bayern maksoi seuralle ennätyksellisen siirtokorvauksen 80 miljoonaa euroa.

– Saavutimme 80 miljoonalla rajan. En usko, että se raja ylittyy muissa siirroissa, Bayernin puheenjohtaja Uli Hoeneß kommentoi tuolloin.

Nyt Kickerin mukaan raja saattaa sittenkin vielä tänä kesänä särkyä. Konkaripelaajat ja Bayernin monivuotiset tukipilarit Arjen Robben ja Franck Ribéry pelasivat lauantaina seurassa viimeisen ottelunsa. On sanomattakin selvää, että kovin heppoisia pelaajia ei näiden seurojen saappaisiin istuteta.

Kicker uskoo, että Bayern havittelee hyökkäyksen laidalle todellista tähteä, eli Manchester Cityn tuulennopeaa Leroy Sanéa. Lehden mukaan Sanén siirto Baijeriin on ”hyvin mahdollista”.

23-vuotias Sané on Schalken kasvatti, joka siirtyi Manchester Cityyn kesällä 2016. Sané oli erityisen isossa roolissa ensimmäisellä mestaruuskaudellaan 2017-2018, jolloin hänet valittiin myös Valioliigan vuoden nuoreksi pelaajaksi. Päättyneellä kevätkaudella Sanén peliminuutit hieman laskivat, mutta siitä huolimatta hän teki tälläkin sesongilla edelliskauden tapaan kymmenen maalia.

Kicker uskoo, että Cityn valmentaja Pep Guardiola olisi valmis luopumaan Sanésta. Tämä saattaa pudottaa hieman miehen hintaa, joskin Transfermarkt arvioi Sanén silti muhkean 100 miljoonan euron arvoiseksi.

Bayern tavoitteli Sanéa riveihinsä jo kesällä 2016, mutta tuolloin City tarjosi miehestä 50,5 miljoonaa euroa ja vei voiton. Sanén sopimus Cityn kanssa kattaa vielä seuraavat kaksi kautta.

Lähde: Transfermarkt

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTurkin mestaruustaisto päättyi haastajan hyytymiseen – Pelasiko tönitty tähti viimeisen ottelunsa?
Seuraava artikkeliPonnetonta HJK:ta murjotaan Lahdessa – kahdeksas voitoton ottelu tulossa