Saako Tottenham Mestarien liigan finaaliin huippuvahvistuksen? – ”Kuntoutus etenee hyvin”

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Tottenham selvitti keskiviikkona tiensä Mestarien liigan loppuotteluun ensimmäistä kertaa historiansa aikana. Suurin Spurs-sankari oli epäilemättä kolme maalia tehnyt Lucas Moura, mutta varmasti Tottenhamin leirissä aletaan haikailla jo myös Harry Kanen perään.

25-vuotias viime MM-kisojen maalikuningas on ollut viime viikot sivussa tositoimista nilkkavamman vuoksi. Kane seurasi katsomosta molemmat Ajax-ottelut, mutta hän elättelee yhä toiveita paluusta Mestarien liigan loppuotteluun. Finaali pelataan Madridissa 1.6., joten kaksinkertaisella Valioliigan maalikuninkaalla on armonaikaa reilut kolme viikkoa.

– Olen ennen kaikkea fani ja tiedän, miten paljon finaalipaikka merkitsee seuralle, Spursin oma kasvatti Kane totesi Amsterdamissa BBC:lle.

– Kuntoutukseni etenee hyvin. Aloitin suoran juoksemisen tällä viikolla, joten siksi kykenin juoksemaan kentälle pelin päätyttyä.

– Olemme kaataneet nyt Manchester Cityn ja Ajaxin, joten minun täytyy treenata vielä kovempaa osoittakseni osaamiseni valmentajalle.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!