Se on siinä! Huikea valioliigakausi päättyi Manchester Cityn juhliin

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Manchester City ja Liverpool järjestivät kaudella 2018-2019 Valioliigan mestaruudesta huikean taistelun, mutta niin vain saa Liverpool tyytyä kakkossijaan. Liverpool hävisi koko kauden aikana vain yhden ja ainoan sarjapelin – Manchester Cityn vieraana 3. tammikuuta 1-2 – mutta niin vain sen on tyytyminen kakkossijaan. Asia varmistui, kun Manchester City nuiji vieraskentällä Brightonin maalein 4-1.

Brighton piti jonkin aikaa Liverpool-fanien toiveita yllä, kun se siirtyi 27. minuutilla 1-0 -johtoon Glen Murrayn osumalla. Sergio Agüeron tasoitus tuli kuitenkin vain minuuttia myöhemmin, ja Aymeric Laporte vei vieraat jo avausjaksolla johtoon. Toisella puoliajalla Riyad Mahrez ja Ilkay Gündogan löivät maaleillaan lisää nauloja Brightonin – ja Liverpoolin – arkkuihin.

Oman leiviskänsä Liverpoolkin tänään hoiti, kun se kukisti kotikentällään Wolverhamptonin 2-0. Molemmat maalit viimeisteli Sadio Mané Trent Alexander-Arnoldin esitöistä.

Valioliigamestaruus on Manchester Citylle neljäs, ja samalla toinen perättäinen. Kaikki mestaruudet ovat tulleet tällä vuosikymmenellä. Englannin mestariksi City on kruunattu kaikkiaan kuudesti.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!