Tappioton Ilves mittaa Klubin kunnon

Veikkausliiga
HJK – Ilves
Perjantai 03.05 klo 18:30

HJK isännöi perjantaina takaiskuitta kauden aloittanutta Ilvestä Töölön stadionilla. Olosuhteet eivät ole Helsingissäkään kovin keväiset, mutta näillä mennään. HJK yrittää tässä ottelussa saada kasvojenpuhdistuksen ja milläpä se paremmin luonnistuisi kuin kaatamalla tappioton Ilves, jolle ei ole tällä kaudella tehty vielä maaliakaan.

HJK kärsi kauden ensimmäisen tappion maanantaina FC Interille. HJK oli jo muutenkin alakynnessä, kun puolustaja Faith Friday Obilorilla pimeni tyystin ja mies suoritti suoranaisen murhayrityksen Luciano Balbia kohtaan. Seurauksena mies pihalle suoralla punaisella ja lisäsanktioita voi olla luvassa. Inter käytti miesylivoiman hyväkseen ja lopputuloksena oli Klubin tämän kauden pohjakosketus. Totuuden nimissä on sanottava, ettei Klubi ole muutenkaan näyttänyt alkukaudesta mestarisuosikilta. Paineet Mika Lehkosuon yllä kasvavat siis kasvamistaan.

Ilves on sen sijaan ollut koko alkuvuoden todella hyvä. Jarkko Wiss on osoittautunut varsinaiseksi valmentajavelhoksi, joka kehittää nuoria pelaajia ja saa rajallisilla resursseilla tulosta aikaan. WIssin pitkäjänteinen työ on jälleen kantamassa hedelmää ja nuori joukkue takoo tulosta erittäin vakuuttavasti. Mika Hilander on maalissa ollut mies paikallaan. Maali on pysynyt jo puhtaana neljä täyttä peliä ja Töölössä nähdään, jatkuuko tämä putki.

Vetosuositus

Klubin tarvii parantaa peliään paljon, mikäli se aikoo harjata Ilveksen perjantaina. Kotonaan Klubia on pidettävä suosikkina, muttei kovinkaan selkeänä sellaisena. Vetosuosituksena otetaan Ilveksen venyminen pisteille ottelussa, eli Aasialainen tasoitus, Ilves +0.5 kertoimella 1,80.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HJK – Ilves ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Ilves +0,5. Jos ottelu päättyy tasan tai Ilves voittaa, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.