Tässäkö kauden upein tifo? – Katso hieno kuva myös jättilakanan alta

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt on hurmannut tällä kaudella ennakkoluulottomilla ja yleisöönmenevillä peliesityksillään niin Bundesliigassa kuin Eurooppa-liigassakin. Pirteiden peliotteiden lisäksi Eintracht on niittänyt mainetta kotistadioninsa upealla tunnelmalla sekä kannattajien huikeilla tifoilla.

Yksi koko futiskauden komeimmista tifoista nähtiin epäilemättä torstaina pelatun Eintracht Frankfurt-Chelsea -pelin alla. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin, mutta kannattajien panoksesta saksalaisseuran menestys ei ainakaan jää kiinni.

Tiettävästi tifossa oli kuvattuna jokaisen Eintracht Frankfurtin ultraryhmän logo. Twitteriin ladattiin myös hieno kuva siitä, miltä tuntuu seistä moisen, koko valtavan päätykatsomon peittävän lakanan alla.