Tottenhamilta hieno ele murtuneelle Ajaxille – Ajax vastasi upealla videolla

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Tottenham juhlii historiansa ensimmäistä paikkaa Mestarien liigan finaalissa. Paikka 1.6. Madridissa pelattavassa näytöksessä varmistui, kun Tottenham haki Amsterdamista 3-2 -voiton Ajaxista (lue pelistä lisää täältä).

Tottenhamin pukukopissa käynnistyivät luonnollisesti isot bileet välittömästi. Seuran Twitterissä on hehkutettu suurvoittoa monein eri twiitein ja tavoin, mutta parhaiten juhlatunnelmaan pääsee varmaan pukukopista kuvatun videon myötä. Videolla hoilataan Oasiksen ikivihreää Wonderwall-klassikkoa. Ei välttämättä erityisen kauniisti, mutta sitäkin suuremmalla tunteella.

Hieno ele Tottenhamin sometiimiltä oli kuitenkin huomioida vastustajajoukkue Ajax lähes välittömästi taiston tauottua. Sellainen ei ole missään nimessä itsestään selvää. Tottenhamkin on kokenut historiansa saatossa monta karvasta viime hetkien tappiota, joten myös hävinneestä osapuolesta välittäminen lähti epäilemättä sydämestä.

– Myötätuntoa ja onnittelut uskomattomasta Mestarien liiga -taipaleesta. Te palaatte vielä takaisin, Tottenhamin sometililtä kirjoitettiin Ajaxille.

Ajaxissa nieltiin yön yli pettymystä, mutta heti aamulla Amsterdamissa muistutettiin ylpeydellä hienosta kaudesta ja valettiin uskoa tulevaan. Ajax taistelee edelleen Hollannin-mestaruudesta, ja seura latasi omalle Twitter-tililleen upean videon eilisestä pettymyksestä ja kauden aikaisista menestyksistä. Videolla todetaan näin:

– Se siitä sitten. Unelma on kuollut, murskattu viimeisellä hetkellä.

– Olimme niin lähellä. Sekuntien päässä historiasta. Sekuntien päässä majesteettisesta finaalista.

– Matkamme oli pitkä. Matkamme oli hurja. Mutta ennen kaikkea matkamme oli historiallinen. Näytimme maailmalle, mitä unelmoimalla voi saavuttaa.

– Tämä on sitä, mitä teemme. Tämä on sitä, mitä rakastamme. Tämä on sitä, keitä me olemme. Annamme unelmoijille uskoa.

– Tänään olemme vihaisia. Tänään itkemme, mutta me nousemme.

– Nousemme, kuten olemme aina tehneet. Kamppailemme, kuten olemme tehneet koko kauden. Kamppailemme kunniasta. Kamppailemme, koska sitä me teemme.

– Sillä kautemme ei ole vielä ohi. Päät pystyyn, rinta ulos.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS