FIFA:lta hupaisa puoltokirje maailman jalkapallofaneille ennen MM-kisojen huippupeliä – joukkuetoverin protestia tukenut USA:n supertähti jätti kansallislaulun laulamatta

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Naisten jalkapallon on noussut Ranskan MM-turnauksen aikana ympäri maailmaa uudelle tasolle. Kisat ovat olleet kesäkuun alusta alkaen jokaisen lajin ystävän huulilla.

FIFA julkaisi buumista innostuneena ennen USA:n ja emäntämaa Ranskan perjantain puolivälieräottelua Twitter-tilillään puoltokirjeen, jotta ihmiset saisivat ottelun ajaksi vapaata koulusta ja töistä. Joka puolella maailmaa kisat eivät tule ilta-aikaan.

– Tiedämme että monessa maailmankolkassa ”Le Grande Match” pelataan työ- ja kouluaikana. Jos haluat seurata ottelun, vakuuta tällä pomosi opettajasi tai kuka vain muu, Maailman johtava jalkapalloliitto vitsaili.

USA johtaa peliä avauspuoliskolla 1-0. Maalinteossa onnistui jo viidennellä minuutilla Megan Rapinoe.

Rapinoe on tullut kisojen aikana tunnetuksi myös voimakkaasta kannanotosta. Räväkkä hyökkääjätähti ajautui tällä viikolla sanasotaan Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kanssa (lue lisää).

Trump antoi Rapinoelle vielä saman päivän aikana tylyn vastauksen (lue lisää).

USA:n maajoukkuetoverit ovat osoittaneet protestissa tukensa Rapinoelle. Tuoreimpana joukkueen toinen supertähti Alex Morgan jätti ennen Ranska-ottelua kansallislaulu Star Spangled Bannerin laulamatta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!