Veikkausliiga
Honka – KPV
Sunnuntai 02.06 klo 18:30

Sunnuntaina Veikkausliigassa pelataan viimeiset ottelut ennen kahden viikon maaottelutaukoa. Tapiolassa FC Honka isännöi valmentajanvaihdoksen hiljattain tehnyttä KPV:tä. Kotijoukkueen suunta on ylöspäin ja se on sarjassa aivan kärjen tuntumassa. KPV:llä alkaa pian tulla kiire saada palikat kasaan, ettei paluusta Veikkausliigaan tule ranskalainen visiitti.

Vesa Vasaralla oli syytä tyytyväisyyteen FC Lahti -pelin jälkeen, sillä lahtelaiset kaatuivat täysipainoisen esityksen jälkeen 2-0. Hongalla on jo neljä tappiotonta peliä alla ja tästäkin ottelusta mikään muu kuin voitto olisi todella iso pettymys. Hongan leirissä tiedostetaan, ettei KPV ole kelvoton joukkue, vaikka pistesaldo on huono. Hongalta muonavahvuudesta puuttuvat sunnuntaina Jonas Levänen, Konsta Rasimus ja Henri Aalto.

KPV:n johto veti alkukaudesta johtopäätöksensä ja päävalmentaja Jarmo Korhonen sai mennä. Korhosen paikan peri omasta valmennusryhmästä Niko Kalliokoski. Viime ottelussa KPV:lla ei ollut valmentajavaihdoksen jälkeen innolla peliin tullutta HJK:ta vastaan paljoakaan mahdollisuuksia. 3-1 lukemat kuvaavat ottelua sangen hyvin. On vaikea sanoa, miten Kalliokoski onnistuu joukkueen peliä parantamaan – joukkue tarvitsisi hieman laajuutta miehistöönsä, jotta elämä Veikkausliigassa olisi helpompaa.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on oltava Hongan kyydissä. On hankala nähdä KPV:ltä taianomaista parannusta valmentajanvaihdoksesta huolimatta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Honka -1.5 kertoimella 2,20. Veto lipuu uuniin siis Hongan vähintään kahden maalin voitolla.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Honka – KPV ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Honka -1.5”. Jos Honka voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Honka voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai KPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]