Huuhkajien yllätysratkaisija ilakoi: ”Maali karsintadebyytissä on ollut unelma”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huikean jalkapallokauden 2018-2019 pelanneelta Teemu Pukilta odotetaan suomalaiskannattajien keskuudessa jatkuvasti maaleja, mutta Huuhkajien etu on, jos ratkaisijoiden rintama levenee. Lupauksia lisääntyvästä leveydestä saatiin, kun ensi maanantaina 21 vuotta täyttävä Benjamin Källman teki maalillaan taululle 2-0 -numerot. Källman rynni röyhkeästi puolustajan selän takaa jatkamaan Lassi Lappalaisen upean esityön verkkoon (lue ottelusta lisää täältä).

Källman debytoi A-maajoukkueessa tammikuussa 2018, kun hän pelasi kahdeksan minuuttia harjoituspelissä Jordaniaa vastaan. Avauskokoonpanon paikka Liechtensteinia vastaan oli hyökkääjälle itselleenkin yllätys, ja pirteästi esiintynyt Källman sai huhkia kentällä jopa täydet 90 minuuttia.

– Sehän on ollut unelma, että maali (karsinta)debyytissä. Todella loistavat fiilikset. Pelaattiin ihan hyvä peli. Oli vähän yllätys että olin avauksessa, niin oli kiva, että otin siitä hyvän maalin ja hyvän pelin, Källman riemuitsi pelin jälkeen Palloliiton kotisivujen mukaan.

– Totta kai olin todella, todella iloinen avauskokoonpanon paikasta, ja tiesin vain, että nyt pitää sitten näyttää, että haluaa pelata täällä. Ihan hyvin meni, maali siihen vielä, niin se on loistavaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!