Bayern München aloitti siirtokesänsä räväkästi, kun Benjamin Pavard, Lucas Hernández ja Jann-Fiete Arp uivat bundesliigamestarien haaviin jo varhain. Kesän edettyä tahti on kuitenkin hidastunut, eikä puheenjohtaja Uli Hoeneßin lupailemaa uudelleenrakennusta ole vielä näköpiirissä.

Hoeneß myönsi jo haastattelussa viime viikonloppuna, että jatkuva siirtojen perään kyseleminen alkaa pikkuhiljaa ärsyttää. Bayern-pomon mielestä kun riittää, että joukkue on heinäkuun loppuun mennessä valmis.

Miten mahtaa Hoeneßin ärsytyskynnys sitten sietää sen, että valmentaja Niko Kovac hoputti pelaajasiirtoja Kickerin haastattelussa? Kovacin mielestä uusia pelaajia tarvitaan vielä ainakin neljä lisää.

Bayernista poistuvat Borussia Dortmundiin palannut Mats Hummels, Franck Ribéry, Arjen Robben, Rafinha ja James Rodríguez. Lähtijöiden myötä joukkueen kokoonpanossa on vain 17 pelaajaa, ja hyvin todennäköisiä lähtijöitä ovat myös Jerome Boateng ja Renato Sanches. Kovac haluaa kuitenkin käyttöönsä ainakin 19 ammattipelaajaa.

– 17 pelaajalla emme pitkälle pötki. Tarvitsemme ainakin neljä pelaajaa lisää, 47-vuotias Kovac vaati Kickerissä.

Bayern Münchenin harjoituskausi alkaa 8. heinäkuuta. Viimeiset viikot ovat tuoneet kuitenkin pelaajarintamalla useita pettymyksiä. Siirtomarkkinoiden ykköstoive Leroy Sané näyttääkin jatkavansa uraansa Manchester Cityssä, ja samaan seuraan on siirtymässä Bayernin Atléticosta havittelema Rodrigo.

[readmore from=Bayern-München]

Bayern on tavoitellut ahnaasti myös Chelsean Callum Hudson-Odoita, mutta nuorukainen on niin ikään lähellä jatkosopimuksen tekoa. Myös Timo Werner on jäämässä RB Leipzigiin. Vesiperän Bayern on vetänyt tiettävästi myös Matthijs de Ligtin ja Schalkeen siirtyneen Ozan Kabakin kohdalla.

Pettymyksiä on koettu paljon, ja tuorein niistä on miltei tragikoominen. Liverpool tiedotti torstaina hankkineensa Zwollesta 17-vuotiaan puolustajalupauksen Sepp van den Bergin. Bayernkin hamusi hollantilaista kuitenkin ryhmäänsä ja soitti tämän agentille useita kertoja, mutta valitettavan myöhään. Tuolloin Van den Berg oli nimittäin jo Liverpoolin lääkärintarkastuksessa.