Neymarin isä puolustaa poliisitutkintaan johtaneen kohuvideon julkaisua: ”Internet-rikos on parempi kuin raiskaus”

© Kuva: Getty Images

Neymarin isä Neymar Sr. on ottanut kantaa poikaansa koskevaan poliisitutkintaan. PSG:n 27-vuotias hyökkääjätähti joutui viikonloppuna pyörteeseen, kun brasilialainen nainen nosti raiskaussyytteen häntä vastaan (lue lisää).

Neymar yritti itse puhdistaa maineensa julkaisemalla intiimit yksityiskuvat ja viestit Instragram-videolla (lue lisää). Kyseinen video vedettiin alas sosiaalisen median palvelusta ja poliisi otti Brasilian maajoukkuemiehen uudesta rikoksesta epäiltynä tutkintaan (lue lisää).

Poliisi tutkii, onko Neymar rikkonut lakia jakaessaan intiimit kuvat ilman naisen suostumusta. Brasilian poliisi ei sen sijaan toistaiseksi syytä jalkapalloilijaa naisen väittämästä raiskauksesta.

Neymarin isä puolustaa poikansa tekoa vedoten siihen, ettei naisen syytöksien keskellä muuta keinoa ollut.

– Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Minusta internet-rikos on parempi kuin raiskaus. Instagram otti videon alas. Se on Instagramin säännöt huomioiden normaalia, Neymarin isä kommentoi Goalin mukaan brasilialaiskanava Bandille.

– Hän sensuroi kuvat ja naisen nimen. Hänen piti puolustaa nopeasti itseään.

– On parempi näyttää totuuden mukaisesti mitä tapahtui. Tiesimme kiristyksestä, mutta emme odottaneet hänen menevän poliisin luokse.

Lähde: Goal


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.