Poliisi otti Huuhkajien fanimarssin yhteydessä kaksi henkilöä kiinni soihtujen käytön takia

© Kuva: Juha Tamminen

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoi eilen, lauantaina, sosiaalisessa mediassa, että se otti kaksi henkilöä kiinni Huuhkajien fanimarssin yhteydessä soihtujen käytön vuoksi.

Poliisi tiedotti kello 17.40, että Bosnia-Hertsegovinan kannattajien kulkue lähti liikkeelle hotelli Ilveksen edestä kohti Ratinan stadionia, jossa Huuhkajat kohtasi Bosnia-Hertsegovinan EM-karsintaottelussa. Poliisi veti vieraskannattajien kulkueen, jossa oli arviolta 400-500 henkeä.

Noin varttia myöhemmin poliisi tiedotti, että vieraskannattajien kulkue saapui stadionille. Poliisin mukaan kulkueessa nähtiin muutamia soihtuja, mutta ”niistä ei aiheutunut vaaraa tai haittaa sivullisille”.

Hieman ennen kuutta lähti liikkeelle Suomen kannattajien fanimarssi, myöskin poliisin vetämänä. Noin 20 minuuttia myöhemmin poliisi kertoi, että noin 500 hengen kulkue oli edennyt kohti stadionia rauhallisesti.

Aloitusvihellykseen oli aikaa noin 20 minuuttia, kun poliisi ilmoitti, että se oli ottanut kiinni kaksi henkilöä stadionin portin läheisyydestä soihtujen käytön takia.

Suomi voitti ottelun 2-0 Teemu Pukin maaleilla ja nousi karsintalohkossaan toiseksi. (Lue otteluraportti) Palloliiton tiedotteen mukaan Ratinan stadionille oli kerääntynyt 16 103 katsojaa, joka on toiseksi suurin yleisömäärä Helsingin ulkopuolella pelatussa maaottelussa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.