Seuralta upea jäähyväisvideo terveyssyistä pestinsä jättäneelle Diego Maradonalle – ”Nähdään pian, pomo!”

© Kuva: Getty Images

Yksi maailman kaikkien aikojen jalkapalloilijoista, Diego Maradona on jättänyt pestinsä meksikolaisen Doradosin valmentajana. Maradonan lähdön syy on terveysongelmissa, ja siitä tiedotti hänen asianajajansa Matías Morla.

– Diego Maradona päätti, ettei jatka Doradosin valmentajana. Lääketieteellisten neuvojen takia hän päätti antaa aikaa terveydelleen ja menee kahteen leikkaukseen: olkapään ja polven leikkauksiin, Morla kirjoitti Twitterissä.

– Kiitämme koko Dorados-perhettä ja uneksimme yhdessä jatkossakin.

58-vuotias Maradona aloitti Meksikon toisella sarjatasolla pelaavan Doradosin luotsina viime syyskuussa. Hän johdatti joukkueensa kahteen nousukarsintafinaaliin, mutta Dorados hävisi molemmilla kerroilla Atlético de San Luisille.

Dorados osoitti Twitterissä suuren kunnioituksensa ja kiitoksensa argentiinalaiselle. Dorados sai Maradonan myötä suurta globaalia huomiota, menestyi kentällä odotettua paremmin ja häikäisi myös yhteishengellään. Maradona nautti Sinaloassa suurta fanien suosiota.

– Yhdessä me yllätimme maailman. Näytimme, että jalkapallo on intohimoa ja sydäntä, Doradosin twiitissä luki.

Varmemmaksi vakuudeksi Dorados julkaisi ikimuistoisesta yhteisestä matkasta myös komean jäähyväisvideon. Videokooste alkaa Maradonan sopimuksen julkaisutilaisuudesta, ja siinä nousee esille hienoja hetkiä ”El Diegon” pukukoppitanssista lähtien muuhun intohimoiseen eläytymiseen. Katsomo huutaa myös raikuvasti Diegon nimeä.

– Kun kukaan ei uskonut meihin, kirjoitimme Sinaloan Diegon kädellä unohtumattoman seikkailun. Nähdään pian, pomo, toisessa twiitissä luki.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.