Veikkausliiga
VPS – KuPS
Maanantai 17.06 klo 18:30

Vetoviikonloppu oli oikein mukava ja huipennus koettiin eilen, kun kaikki neljä jalkapallotipsiä lipuivat mukavasti uuniin. Maanantaina jatketaan nöyrästi tipsaamista, sillä liiallinen hyvän olon tunne on vaarallinen näissä hommissa. Veikkausliiga jatkuu ottelulla VPS:n ja KuPSin välillä ja Vaasassa aletaan olla maajoukkuetauon jälkeen paniikkitunnelmissa.

VPS:n peliesitykset ovat olleet alkukaudesta todella vaisuja ja joukkue on oikeastaan vain huonontanut otteitaan, mitä pitemmälle kausi on mennyt. Samalla kun talouspuoli on seurassa hyvin heikolla tolalla, ei Vepsun toimistolla ole syytä suureen juhlintaan. Petri Vuorisen asemasta seurassa voisi keskustella, mutta on hyvin epävarmaa, olisiko seuralla edes varaa antaa tälle potkuja. On mielenkiintoista nähdä, onko tauon aikana peliin saatu jotain itua. Positiivista on, että joukkueen sairaustupa on tyhjentynyt mukavasti tauon aikana.

KuPSilla menee paremmin, mutta ei joukkueen kausi ole mikään täysosuma ollut. Ennen taukoa SJK haki pisteet Kuopiosta ottelussa, jossa isännillä oli paikkansa, mutta jätti ne käyttämättä. KuPSin otteissa on huomattavaa, että alkukauden hurlumhei on vaihtunut tarkempaan peliin. Maaleja ei enää tule liukuhihnalta molempiin päihin. Tärkeän Reuben Ayarnan pelaaminen on maanantaina epävarmaa. Babacar Diallon korttitili on täynnä ja mies huilaa ottelun.

Vetosuositus

VPS ei saa aikaiseksi maalipaikkoja, eikä KuPSinkaan hyökkäys ole terävimmillään. Molempien puolustus on kuitenkin säällisellä tolalla. Pelin kuva voi olla varovainen ja tähän otteluun maistuu vähämaalisuus. Vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,71.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun VPS – KuPS ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 171 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]