Mestarien Liiga
Dundalk – Riga
Keskiviikko 10.07. klo 21:45

Keskiviikon nosto Mestarien Liigan karsinnasta tulee hallitsevien Irlannin ja Latvian mestarien välisestä kamppailusta. Dundalk on kokenut europelien tahkoaja, mutta auttaako kokemuksen tuoma etu jatkoon tästä parista?

Dundalk johtaa tällä hetkellä Irlannin liigaa selkeästi ja sen viimeinen tappio kilpailullisesta pelistä on jopa kolmen kuukauden takaa. Joukkueen iskukyky on siis hyvällä tolalla ennen kesän ensimmäistä europeliä. Vuonna 2016 irlantilaiset pääsivät Mestarien Liigan karsinnoissa viimeiselle karsintakierrokselle asti ja kuittasivat paikan Eurooppa-Liigan lohkovaiheeseen. Joukkueen luokka on siis ensimmäiselle kierrokselle hyvä.

Latvian Virsligan sarjakärjellä ei ole irlantilaisten kaltaista kokemusta europeleistä. Latvian seurajoukkueitten taso ei ole aivan samalla tasolla, joten maineteot ovat ymmärrettävästi melko vähäisiä. Viime vuonna joukkue putosi Eurooppa-Liigan ensimmäisellä karsintakierroksella bulgarialaista CSKA Sofiaa vastaan.

Vetosuositus

Pidän Dundalkia joukkueista vahvempana ja kotona selkeänä suosikkina. Otan Dundalkin aivan hyvillä mielin vetoihin asti: vetosuositus on Dundalk voittaa ottelun kertoimella 1,85.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Dundalk – Riga ja kohteeseen veto ”Dundalk voittaa ottelun”. Jos Dundalk voittaa ottelun, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Riga voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]