Fox Sportsilta yllätysväite: Argentiina ehkä Kansojen liigaan! – Kutsu jo lähetetty?

© Kuva: Getty Images

Fox Sports väittää, että Argentiina olisi saanut Uefalta kutsun liittyä Kansojen liigaan. Argentiinan liittymisen ehtona olisi, ettei se liittyessään osallistuisi vuoden 2023 Copa Américaan.

Argentiinan osallistuminen Kansojen liigaan tarkoittaisi tietenkin sitä, että maa pelaisi Euroopan maita vastaan. Lionel Messi saattaisi esimerkiksi kohdata Cristiano Ronaldon. Messi ja Ronaldo eivät pelaa enää säännöllisesti vastakkain jälkimmäisen siirryttyä La Ligasta Serie A:han. Argentiinan maajoukkueessa pelaa myös muun muassa useita Serie A -pelaajia.

Argentiina sai juuri päättyneessä Copa Américassa pronssia. Messi on herättänyt turnauksesta paljon keskustelua korruptiosyytöksillään Conmebolia kohtaan. Viimeisimmät huhut kertovat, että maanosaliitto olisi langettamassa Messille kilpailukieltoa ainakin Conmebolin alaisiin maajoukkueotteluihin.

Lähteet: AS ja Football Italia