IS: Vaaratilanne Stadin derbyssä – tuli tarttui jättibanderolliin

© Kuva: Juho Hirvonen

Ilta-Sanomat raportoi vaaratilanteesta Telia 5G Arenalla, voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Ottelua isännöivän HIFK:n päädyssä alussa nähty, kymmenien metrien levyinen banderolli syttyi tifossa mukana olleiden pyrolaitteiden vuoksi useasta kohdasta tuleen. Palokunta hoiti kuitenkin tilanteen nopeasti, ja suuremmalta riskiltä vältyttiin.

Ottelun järjestysmiestoiminnasta tiettävästi vastaa lähiaikoina otsikossa viihtynyt Safetor. Kannattajien banderollien materiaaleista on olemassa tarkat säädökset; niiden on oltava valmistettuja palamattomasta aineesta. Miten siis on mahdollista, että välikohtaus nyt pääsi tapahtumaan, jää selviteltäväksi.

Itse ottelu on tauolla lukemissa 0-2.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!