Mestarien liigan finaalin viuhahtajamallin kakkosyrityksestä tuli nolo fiasko: ”Myönnän, että te voititte”

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Reilu kuukausi sitten Kinsey Wolanski nousi somejulkisuuteen viuhahdettuaan Wanda Metropolitanolla Liverpoolin ja Tottenhamin välisessä Mestarien liigan finaalissa. Yhdysvaltalaisen uimapukumallin ohkean tempauksen tarkoituksena oli tuolloin mainostaa poikaystävä Vitaly Zdorovetskiyn aikuisviihdevaikutteista pilailusivustoa (lue lisää).

Nyt Wolanski ja Zdorovetskiy yrittävät samaa temppua uudestaan sunnuntain Copa Américan loppuottelussa, jossa isäntämaa Brasilia kukisti Perun (lue lisää). Wolanski vahvisti Instagramissaan pariskunnan soluttautuneen Maracanalle valeasuissa.

Maracanan järjestyksenvalvojat olivat kuitenkin neuvokkaampia kuin Euroopassa. Wolanskin ja Zdrovetskiyn julkisuustemppu katkesi pidätykseen ja reissuun brasialaiseen putkaan.

– Copa América. Myönnän, että te todellakin voititte. Meillä oli kuitenkin helvetinmoinen seikkailu yrittäessämme, Wolanski kirjoitti Instagramissaan.

– Lensimme Brasiliaan, naamioiduimme valeasuihin, pääsimme paikoillemme ja se päättyi Vitalyn jouduttua 20 turvamiehen taklaamaksi.

Päästyään ulos putkasta Wolanski ja Zdorovetskiy juhlivat suoritustaan hampurilaisilla.

– Oletko käynyt vankilassa, jos et syö sen jälkeen petkutusateriaa?, Wolanski viesti Instagramin Stories -osiossa kuvan kera.

Wolanski joutui virumaan myös Madridin viuhahdusyrityksen jälkeen viisi tuntia Espanjassa sellissä. Nainen vihjasi tuolloin viuhahdusten jatkuvan tulevaisuudessa taloudellisen hyödyn toivossa.

Suunnitelmana on päästä eläkkeelle 30-vuotiaana.

– Suunnittelen tekeväni lisää viuhahduksia kasvattaakseni profiiliani. Kun minut vapautettiin vankilasta, seuraajani Instagramissa olivat nousseet 300 000 yli kahteen miljoonaan. Sellaista julkisuutta ei voi ostaa, Wolanski kertoi kesäkuussa The Sunille.

– Olin yhtäkkiä kuuluisa ympäri maailmaa ja työtarjouksia tuli virtauksena. En usko aiheuttaneeni mitään harmia. Se oli vain hauskaa.

– Kannattajat rakastivat sitä, pelaajat näyttivät rakastavan sitä ja jopa poliisiasemalla pyydettiin valokuviani, kun pääsin ulos.

– Palaute on ollut uskomatonta. En voisi olla onnellisempi. Tämä oli elämäni suurin hetki.

Lähde: The Sun

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS