© Kuva:

Qarabağ – Dundalk: Isännät selkeitä suosikkeja

Mestarien Liiga
Qarabağ – Dundalk
Keskiviikko 31.07. klo 20:00

Azerbaizanilainen Qarabağ ja irlantilainen Dundalk taistelevat keskiviikkona Mestarien Liigan kolmannen karsintakierroksen paikasta. Avauspelissä tuloksena oli 1-1 tasapeli ja kotonaan Bakussa kotijoukkue on selkeä suosikki voittamaan ottelu. Dundalkin olisi pakko saada pallo verkkoon myös toisessa ottelussa – eikä se ole ollut joukkueelle helppoa eurocupien vieraspeleissä. Unibet TV on mukana tämän ottelun tapahtumissa suoran striimin kera.

Qarabağ on kohtuuluokkainen joukkue, sillä viime kaudella se selvisi Eurooppa-Liigan lohkovaiheeseen. Edellisellä kaudella bakulaiset pelasivat peräti Mestarien Liigan lohkovaiheessa ja ottivat Atletico Madridilta kaksi pistettä tasapeleillä. Kokemusta siis on ja kotonaan Qarabağ on suuri suosikki, vaikkakin viime kaudella joukkue ei lohkovaiheen UEL-otteluita kotonaan voittanutkaan.

Dundalk on Irlannin paras seurajoukkue ja johtaa selkeästi Premier Leagueta tällä hetkellä. Dundalk on myös päässyt maistamaan europelien myöhempää vaihetta: vuonna 2016 irlantilaiset pelasivat Eurooppa-Liigan lohkovaiheessa. Bakussa joukkue joutuu kovaan paikkaan: ellei Dundalk pääse maalintekoon ottelun alkupuolella, sen on jossain vaiheessa alettava avaamaan ja aktivoimaan peliään.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on hypättävä Qarabağin kelkkaan. Vetosuosituksena otetaan kotijoukkueen voittoa ja vieraiden jäämistä maaleitta. Vetosuositus on Kotijoukkue voittaa ottelun päästämättä maaliakaan kertoimella 1,86.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Qarabağ – Dundalk ja kohteeseen veto ”Kotijoukkue voittaa ottelun päästämättä maaliakaan”. Jos Qarabag voittaa ja Dundalk jää maaleitta, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos näin ei tapahdu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi valikoituja Mestarien Liigan otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.