Toista vuosikymmentä Valioliigaa riittää argentiinalaiselle: ”Olen rehellinen itselleni”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn riveistä hyvin tuttu hahmo, viimeiset kaksi vuotta West Hamia edustanut Pablo Zabaleta sanoo pelipäiviensä Englannissa päättyvän pian.

Nyt 34-vuotias sympaattinen, mutta kentällä armoton argentiinalainen allekirjoitti West Hamin kanssa toukokuussa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka aikoo täyttää kunnialla. Sen jälkeen tie vie vielä tuntemattomaan uuteen osoitteeseen.

– Syy siihen että olen yhä täällä on, että nautin edelleen jalkapallosta. Tietenkin manageri oli suuri tekijä jatkosopimukseni syntymisessä.

Zabaleta pelasi nykyisen Irons-käskijä Manuel Pellegrinin alaisuudessa jo Cityssä.

– Tiedän, että olen 34-vuotias, ja urani alkaa lähestyä loppuaan, mutta olen rehellinen itselleni. Olen yhä hyvä ammattilainen, ja haluan antaa kaikkeni joukkueelle. Tuleva kausi on kuitenkin ehdottomasti viimeiseni Englannissa. Jalkapallosta sinänsä en vielä tiedä, enkä halua miettiäkään tätä kautta pidemmälle.

Puolustaja nähtiin tunteikkaana jo kentällä jo vuonna 2017, kun yhdeksän vuoden jakso Manchesterissa tuli päätökseensä. Hän tietää, ettei seuraavakaan lähtö tule olemaan helppo.

– Aion nauttia tulevasta kaudesta kaikin voimin, sillä olen ollut Valioliigassa jo pitkään. Tulen varmasti kaipaamaan sitä, heti ensi kauden päätyttyä.

Lähde: Sky Sports


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.